To je to što me zanima!

Matea blistala u vjenčanici na crkvenom vjenčanju s Luisom

Bivši nogometaš Dinama i ekonomistica vjenčali su se u crkvi Svih Svetih u Sesvetama. Na svadbi je bila i cijela Ibanezova obitelj, ali i bivši suigrači
Vidi originalni članak

Nakon što su se 2013. godine vjenčali kod matičara u vijećnici, Luis i Matea Ibanez sada su svoje zavjete izgovorili i pred oltarom u crkvi Svih Svetih u Sesvetama.

Mladenka je bila prekrasna u dugačkoj bijeloj vjenčanici Royal Bridea, a Luis je imao crno odijelo Ivica Klarića te bijelu košulju i leptir mašnu. Na svadbu je došla i cijela Ibanezova obitelj iz Argentine.  

Nakon vjenčanja mladenci, koji imaju jednoipolgodišnjeg sina Thiaga, s prijateljima i obitelji zaputili su se na slavlje u restoran Feniks.

Na vjenčanju si bili i bivši kolege Luisa Ibaneza (26) iz Dinama Jerko Leko, Ante Rukavina i Junior Fernandes.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Milky way 08.06.2015.

    Stvarno sam se sad uvjerila kako su ti Argentici nizak svijet , lijepo se vidi na sl.21 , pa svi su visine metar I zgazena jagoda . Mladenka Matea (btw ima lijepo ime !), vise me izgledom podsjeca na Indijku . Sve u svemu ok , ali zar je taj par tako znakovit da zasluzuje javnu promociju svojeg vjencanja. Onda mozemo polako svi krenuti sa objavama svojih slicica . Ja sam bila prava MM.

  • šoraju me bedovi 07.06.2015.

    pa taj ibanez štikle nosi, a majke ti malešan pa se povisio za vinčanje

  • point of no return 07.06.2015.

    Nikakvi su....on kepec i ona s tom muskobanjastom glavom....i sta ce joj taj visuljak po sred čela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare