To je to što me zanima!

Matea je izabrana za Missicu farme, a Saša je postao Mister

Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat
Vidi originalni članak

Svoje proizvode koje su protekloga tjedna farmeri marljivo pripremali sada su mogli ponuditi svojim gostima, ali i zaraditi pokoji dukat te napuniti svoju farmersku škrinjicu. Jurica, Anica i Roberto bili su zaduženi za narodnu nošnju.

- Cijenim folklorne vrijednosti i tradiciju. Sviđaju mi se nošnje. Stvarno sam počašćen što sam dio ovoga - rekao je Jurica.

Anica je usporedila pojam današnjeg i nekadašnjeg seksepila.

- S ovakvim narodnim nošnjama se može osjećati sexy jer što si više podsukanja stavio, time si dobivao više i na bokovima što je tada bilo poželjno. Stezao si se u struku i samim time su ti i grudi bile više izražajnije - rekla je Anica te dodala: „Nije važno imate li duge ili kratke noge, jer se u principu to, ispod svega ovoga, ne vidi“.

No, mentor Joža za farmere u narodnoj nošnji nije imao dobru vijest. Naime, konjijada koja se trebala održati i na kojoj su trebali prisustvovati Anica, Jurica i Matea otkazana je zbog kiše. 

Mia i Drele, zajedno s gostima, pjesmom su kročili na vrata farme. Jurica i Roberto odveli su goste u mlin te im objasnili što u njemu proizvode. Na štandu su farmeri izložili svoju ponudu.

Na štandu se tako našao pekmez, licitarska srca, zimnica, pir, brašno i ostale farmerske rukotvorine. Održano je i natjecanje za najljepšeg farmera, odnosno farmerice.

Farmerskom pistom prošetale su se tako Kristina, Maja i Matea, a za Miss Farme ocjenjivački sud odabrao je Mateu. Za titulu najljepšeg farmera borili su se Jasmin, Saša i Roberto, a farmerska lenta ukrasila je Sašu. Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat.

Pogledajte najveći regionalni YouTube talent show - Videostar. 

Princ William i Harry uopće se nisu trebali ovako zvati: Njihov tata je imao drugačiju ideju, ali Diana mu je to zabranila

Idi na 24sata

Komentari 5

  • charles_bronson 30.10.2018.

    Zbljuuuuuv!

  • alija98 30.10.2018.

    Bedastoce

  • Yugonostalgicar 29.10.2018.

    Netko gleda ovo smeće ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare