Obavijesti

Show

Komentari 5

Matea je izabrana za Missicu farme, a Saša je postao Mister

Matea je izabrana za Missicu farme, a Saša je postao Mister
9

Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat

VIDEO

Svoje proizvode koje su protekloga tjedna farmeri marljivo pripremali sada su mogli ponuditi svojim gostima, ali i zaraditi pokoji dukat te napuniti svoju farmersku škrinjicu. Jurica, Anica i Roberto bili su zaduženi za narodnu nošnju.

- Cijenim folklorne vrijednosti i tradiciju. Sviđaju mi se nošnje. Stvarno sam počašćen što sam dio ovoga - rekao je Jurica.

Anica je usporedila pojam današnjeg i nekadašnjeg seksepila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S ovakvim narodnim nošnjama se može osjećati sexy jer što si više podsukanja stavio, time si dobivao više i na bokovima što je tada bilo poželjno. Stezao si se u struku i samim time su ti i grudi bile više izražajnije - rekla je Anica te dodala: „Nije važno imate li duge ili kratke noge, jer se u principu to, ispod svega ovoga, ne vidi“.

No, mentor Joža za farmere u narodnoj nošnji nije imao dobru vijest. Naime, konjijada koja se trebala održati i na kojoj su trebali prisustvovati Anica, Jurica i Matea otkazana je zbog kiše. 

Mia i Drele, zajedno s gostima, pjesmom su kročili na vrata farme. Jurica i Roberto odveli su goste u mlin te im objasnili što u njemu proizvode. Na štandu su farmeri izložili svoju ponudu.

Na štandu se tako našao pekmez, licitarska srca, zimnica, pir, brašno i ostale farmerske rukotvorine. Održano je i natjecanje za najljepšeg farmera, odnosno farmerice.

Farmerskom pistom prošetale su se tako Kristina, Maja i Matea, a za Miss Farme ocjenjivački sud odabrao je Mateu. Za titulu najljepšeg farmera borili su se Jasmin, Saša i Roberto, a farmerska lenta ukrasila je Sašu. Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat.

Pogledajte najveći regionalni YouTube talent show - Videostar. 

Princ William i Harry uopće se nisu trebali ovako zvati: Njihov tata je imao drugačiju ideju, ali Diana mu je to zabranila

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama