To je to što me zanima!

Matej bira duelista: 'Mogu igru zagustiti i odvojiti bliske ljude'

S Juricom se i nisam baš nešto dobro slagao, Lucija mi ide na živce od prvoga dana, a Maja je tu najslabija karika, rekao je Matej između koga će birati suparnika
Vidi originalni članak

Malo sam se odmorio, to mi je bila želja. Čekam da izaberem protivnika za arenu, izbacim ga van i da se vratim na farmu, istaknuo je Matej. Za natjecatelja showa 'Farma' dan je odluke i mora izabrati drugog duelista s kojim će se boriti za ostanak. 

Matej je istaknuo kako mu je noć u duelističkoj kućici prošla mirno. Dodao je kako će izabrati protivnika između Maje. M., Lucije i Jurice

- S Juricom se i nisam baš nešto dobro slagao, Lucija mi ide na živce od prvoga dana, a Maja je tu najslabija karika. Počeo sam igrati igru, zašto ja ne bih bio igrač da malo zagustim igricu i razdvojim neke osobe koje su se zbližile? - rekao je Matej. Tvrdi kako to što je postao omražen među ostalim farmerima je bio zapravo neki cilj njezine strategije. 

- Ja i hoću da se svi razljute na mene. Imam svoju ekipu, Edita, Saša, Ana i Ivan i mi idemo do kraja - istaknuo je Matej. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 08.10.2018.

    Nema 150 cm visine a trača sa onim svojim tračarama i omalovažava. Nije ni po čemu bolja od Mateja. puno se rugai raduje drugima kad izađu. One koje su rođene u bijedi i vukojebini su najgore izigravaju dame.

  • krpice66 05.10.2018.

    Daj onu patkicu izaberi, ništa ne radi samo se vrti u krug....

Komentiraj...
Vidi sve komentare