To je to što me zanima!

Matej potvrdio vezu: Božić je proveo s asistenticom showa

Slavonac nam je po završetku showa 'Život na vagi' priznao kako ima djevojku, ali nije želio otkrivati detalje. Prethodno se šuškalo kako je u vezi s asistenticom producenta showa
Vidi originalni članak

Slavonac Matej Petrović (26), zvan Bubi, pobjednik je posljednje sezone showa 'Život na vagi'. U show je ušao sa 152 kilograma, a na kraju mu je vaga pokazala nevjerojatnih 84,1 kilogram. Dok je show još trajao, počela su šuškanja kako se Matej upustio u romantičnu vezu s asistenticom producenta showa, Anjom Glavaš

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Slobodnu Dalmaciju Matej je svojedobno rekao kako nema komentara o navodnoj vezi. Upoznali su se ljetos dok se snimao reality na luksuznom imanju u Slavoniji te je među njima ubrzo i zaiskrilo. 

Matej nam je po završetku showa rekao kako ima djevojku, no detalje nije želio otkrivati.

- Kao i na svim drugim planovima, i na ljubavnom mi cvatu ruže. Kao što već svi znate, imam curu, ali daljnjih komentara na tu temu nemam. Bez lažne skromnosti, djevojke su mi prilazile i prije ulaska u show, a nakon mog izlaska ta se tradicija nastavila - rekao je za 24sata. 

No sada je pratiteljima na društvenim mrežama bacio sumnju kako je potvrdio vezu s Anjom. Naime, Matej je objavio njihovu zajedničku fotografiju. Blagdane provode zajedno u Đurđenovcu, gdje Matej živi. 

- Sretan i blagoslovljen Božić. Provedite ga u miru i s onima koje volite - napisao je Slavonac u opis fotografije. 

Pratitelji su Mateju i Anji u komentarima poželjeli najljepše želje za blagdane, a jedan od njih poručio je Petroviću:

- Nisi se još ni oženio, a već te navikla da 'nemaš komentara'.

Podsjetimo, Matej pobjedu u 'Životu na vagi' nije očekivao, već je showu pristupio s jasnim ciljem - skinuti što više kilograma. Nije razmišljao na što će potrošiti glavnu nagradu, no dio će uložiti u pokretanje vlastita posla. Nakon što je izašao kao pobjednik, preplavile su ga emocije.

ŠUŠKA SE Matej iz 'Života na vagi' ljubi asistenticu producenta showa?

- Osjećao sam se fenomenalno jer sam ispunio obećanje koje sam dao sebi dragoj osobi. Ona više nije s nama, a kroz život me oblikovala. Obećao sam joj da neću odustati, da ću uvijek davati sve od sebe i da ću u glavi imati sve ono lijepo čemu me naučila. Samu pobjedu nisam očekivao, ali sam u nju vjerovao - ispričao nam je Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • sprangija 27.12.2020.

    ..I natukao 5 kila za bozic

  • Baby0013 26.12.2020.

    Stop making stupid people famous! Izgubili su kilograme zbog sebe, koga briga sta dalje rade 🙄

  • crni2012 26.12.2020.

    zaboli me i za njega i za asistenticu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare