To je to što me zanima!

Mateo i Izabel zaljubili su se u župi sv. Ante: 'On mi je ponos'

Nogometni reprezentativac Kovačić na društvenoj mreži objavio je fotografiju s dočeka Vatrenih prošle godine kad je držao zastavu Svetog Antuna Padovanskog
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (25) u lipnju 2017. oženio je Izabel Andrijanić (24) u koju se zaljubio još dok je bio tinejdžer. Vjenčanje je bilo u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima gdje se par i upoznao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru pa su se nedjeljom tamo sretali. Upravo zbog toga su se ondje i vjenčali. 

Mateo nikad ne zaboravlja na duhovnu stranu života koja mu je izuzetno važna, a to je pokazao i nakon poraza Francuske u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kad je pozirao upravo sa zastavom svetog Antuna Padovanskog. 'Moj ponos', napisao je tad za sveca. Prije toga, naglasio je kako se nikad neće mijenjati po pitanju vjere.

- Ostajem uvijek taj koji jesam, ništa se kod mene ne promijeni, samo što igram nogomet, a uz uspjehe dolazi i to da si poznatiji. Međutim, nadam se da se nikad neću promijeniti, nadam se da ću uvijek ostati isti. Znam da ću nekad i posustati u vjeri, uvijek ima trenutaka kad posustaneš, ali tu je obitelj, tu su prijatelji da ti pomognu, da te izvuku iz toga - rekao je nogometaš.

Kad se vratio s reprezentacijom u Hrvatsku, Mateo je prilikom dočeka nosio sa sobom upravo tu zastavu. Na dan kad vjernici slave svetog Antu, Mateo se prisjetio tih trenutaka uz fotografiju na društvenim mrežama. 

Dan nakon spektakularnog dočeka Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića, dok je svaki reprezentativac slavio na svoj način, Mateo je otišao na misu u župu svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare