To je to što me zanima!

Matija tiješi Juditu koja se boji da je između nje i Mara gotovo

Deša i dalje odbija razgovarati s Filipom, ali ipak iz nje provali sva nakupljena tuga, povrijeđenost i ljutnja. Uplakana Julijana dolazi Filipu i laže mu da je dobila otkaz
Vidi originalni članak

Nakon burne i žestoke svađe s Marom, Judita sa Zorom odlazi iz Konavala, ostavivši Mara izvan sebe. 

Dijana dolazi u vilu Menčetić donijeti Zorinog medu i reći Maris svoje mišljenje, no nailazi na hladan Marisin prijem. Jaz između dvije obitelji nikada nije bio veći. 

Deša i dalje odbija razgovarati s Filipom, ali kada je on stjera u kut, iz nje provali sva nakupljena tuga, povrijeđenost i ljutnja. U međuvremenu, uplakana Julijana dolazi Filipu i laže mu da je dobila otkaz. On joj predloži da ostane živjeti u Dubrovniku. Kada ih Deša vidi kako nasmijani idu trgom, postaje odlučnija u namjeri da pravno pokrene razvod. 

Adela uspije smekšati Dživa te on ipak odluči ne prijaviti Nikolu policiji. Nikola i Matija su sretni i vesele se svom vjenčanju.

Tjedan dana kasnije, Matija se uz pomoć kume Judite sprema za vjenčanje. Iako sretna zbog Matije, Judita je i dalje potresena svađom s Marom i plaši se da je između njih gotovo. Matija ju tješi. Govori joj da je pozvala Mara na vjenčanje i vjeruje kako će se njih dvoje pomiriti.

Za to vrijeme, Dijana iz Konavala kreće na Matijinu svadbu, dok Šiško i Maro odbijaju poziv i nemaju namjeru pojaviti se na vjenčanju. Dijana im zbog toga očita bukvicu te ljutita odlazi. 

No, Šiško ipak ne ostaje ravnodušan na njene riječi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare