To je to što me zanima!

Matija Vuica pokazala dosad neviđene fotke Sandre Perković u vjenčanici: 'Zasjalo je sunce...'

Atletičarka Sandra Perković i trener Edis Elkasević vjenčali su se na Silvestrovo, a njezinu raskošnu vjenčanicu dizajnirala je Matija Vuica
Vidi originalni članak

Hrvatska atletičarka Sandra Perković (33) udala se na Silvestrovo za trenera Edisa Elkasevića. Ceremonija se održala u krugu obitelji i prijatelja, a slavlje se nastavilo u Laubi. Sada je Matija Vuica (66) podijelila dosad neviđene fotografije lijepe mladenke u raskošnoj vjenčanici.

ZADNJI DANI S JURICOM Matija Vuica: 'U naše posljednje tri minute rekla sam mu sve...'

Na svom Instagram profilu Vuica je podijelila nekoliko fotografija lijepe Sandre u vjenčanici, koju je ona dizajnirala. 

- Mila, zasjalo je sunce, nek ti sja cijeli život, sa tvojim Edisom - napisala je Matija uz objavu.

I ATLETIČARKI SE SVIĐA Nakon Prije i Sandra Perković je promijenila izgled: 'Slatko...'

Na crno-bijelim fotkama Sandra je zablistala u vjenčanici, koja je sjajna kombinacija čipke i kraljevskog volumena. Dodatni efekt postigla su 'gola leđa' i efektni korzetni gornji dio.

Hrvatska atletičarka fotografirala se ispred i unutar hotela Esplanade u Zagrebu.

Prisjetimo se, Perković se na Silvestrovo udala za dugogodišnjeg partnera, trenera Edisa Elkasevića. Mladenci su vjenčanje imali u zagrebačkoj Laubi uz oko 300 gostiju, a za prvi ples izabrali su pjesmu 'Perfect' glazbenika Eda Sheerana.

 Za zabavu je bio zadužen splitski bend Best.

- Oni su dobri ljudi. Njihova ljubavna priča je tako lijepa. Edis je odličan čovjek, a Sandra je vesela, pa je takva bila i svadba. To što su izabrali nas predstavlja nam veliku čast - rekao nam je nakon ceremonije bubnjar benda.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • migaču 09.02.2024.

    Meni baca na Thailand .

  • kibidabisvibi 09.02.2024.

    Mislim kak je malo kasno, al pokušaću. Sandra svaka ti čast na tvojim sportskim uspjesima, pusti slikanja i fotoshop tak ćeš postati Maja, Grubnić, Ciganović i slični, a to tebi nije potrebno. Molim te nemoj u taj klub, jer ti takvi nisu do koljena, ugledaj se na Janicu, posveti se svojoj obitelji, sutra djeci ak bude sreće. Čestitam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare