To je to što me zanima!

Matija Vuica zahvalila se curici na molitvama: 'Ovo je neopisivi smiraj za moje teške noći...'

Komemoracija za Juricu Popovića bit će se u petak, 5. siječnja, u Društvu hrvatskih književnika, obavijestili su iz Hrvatskog društva skladatelja. Njegova supruga sada je podijelila dirljiv video
Vidi originalni članak

Nisam mogla dobiti ljepši novogodišnji poklon, sunce malo iz kojeg sja beskrajna svjetlost. Neopisivi smiraj za moje teške noći, poručila je dizajnerica i glazbenica Matija Vuica djevojčici Hani čiji je video podijelila na Instagramu.

Hana je u svojim molitvama pronašla je mjesto i za pokojnog Juricu Popovića, glazbenika i Matijinog dugogodišnjeg partnera. Njezinu je snimku podijelila Matija s pratiteljima i raznježila sve.

Prisjetimo se, Popović je preminuo u dobi od 66. godina nakon kraće bolesti. 

U ZAGREBU Poznat je datum komemoracije za glazbenika Juricu Popovića

Vuica je podijelila i njegovu fotografiju iz mladosti.

Potom je podijelila fotografiju Sandre Perković u vjenčanici. Atletičarka je za drugu haljinu izabrala Matijinu kreaciju.

Jurica i Matija zajedno su proveli 45 godina

- Ljubavi mog života, srest ćemo se opet na našim skalinima, ti ćeš ih izgraditi za mene i čekati me s nekom novom pjesmom, posvećenom nekom novom životu, našoj ljubavi, vjernosti i odanosti, ti čista dušo odmaraj i skladaj i pazi na sebe i pazi na mene jer bez tebe sam izgubljena - poručila mu je Matija na društvenim mrežama uz pjesmu ''Skalini života''. 

Komemoracija je u petak

Poznat je datum komemoracije za glazbenika.

– Komemoracija za Juricu Popovića održat će se u petak, 5. siječnja, u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7/I) s početkom u 15 sati – objavili su iz Hrvatskog društva skladatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zagorac2 02.01.2024.

    kaj je to kopija price o "Ivici i Marici" i sad je postala prica kao kopija o "Jovici i Jovani"

Komentiraj...
Vidi sve komentare