To je to što me zanima!

Matko Jelavić o Baby Lasagni: 'Govorio sam da će iz pepela spaljene glazbe narasti cvijet'

I Eurosong je dugo čekao ovakvu pjesmu. Otkad su promijenili stil, napisao je Jelavić o pjesmi 'Rim tim tagi dim' uz pohvale za Baby Lasagnu
Vidi originalni članak

Glazbenik Matko Jelavić podržao je Baby Lasagnu na njegovom putu na Eurosong. U objavi putem društvenih mreža poručio je da je predvidio kako će iz 'pepela uništene i spaljene hrvatske glazbe narasti krasan cvijet'.

'BABYMANIJA' Baby Lasagna već se vrti na radijima devet država Europe

POGLEDAJTE VIDEO:

- Skroman dječak, krasno odgojen, voli svoju Istru i njene običaje. Predstavlja Domovinu! Odličan mladi glazbenik s puno ukusa i znanja majstorski je napravio 'Rim tim tagi dim'. Fasciniran sam tom pjesmom od prvog slušanja. Zapravo je napravio rock skladbu s elementima techna i odličnim tekstom, aranžmanom i glasom. Hrvatska nikad do sada nije poslala ovako jaku pjesmu na Eurosong - napisao je Jelavić.

U nastavku je otkrio da očekuje visok plasman našeg ovogodišnjeg predstavnika.

POBJEDNIK DORE Baby Lasagna ima brata koji se isto bavi glazbom: Evo tko je on

- I Eurosong je dugo čekao ovakvu pjesmu! Otkad su promijenili stil. Čak i pobjedničke skladbe im kratko traju u odnosu na Vicky Leandros, na primjer. Zato očekujmo vrlo visoki plasman našeg momka. Možda i pobjedu! Daj Bože radosti umornoj Hrvatskoj od svakakve glazbe. I da ne bude samo naš sport koji donosi medalje. Imamo mi Hrvati sjajnu glazbu, sad vidimo. Od srca čestitam - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vidra* 27.02.2024.

    Predstavlja domovinu na engleskom 😃

  • simonairena 27.02.2024.

    eto ne gine mu pobjeda, mogli bi vec sad poceti festati🙄🙄

  • 27.02.2024.

    Lijepo Matko,svaka čast,iako tvoj repertoar je skroz nešto drugo.Pitajte Žaka i Tonya "velike naše zvijezde" kaj oni misle,pa da čujete taj ego malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare