To je to što me zanima!

Matko Jelavić o zdravlju nakon srčanog udara: 'Kažu žene, ma što je muškarac bez stentova?'

Pjevač je izjavio kako je zbog srčanog udara 'promijenio ploču', te kaže kako se i dalje pridržava novog načina života. Veseli se što nakon dvogodišnje pauze ponovno ima niz nastupa u planu
Vidi originalni članak

Pjevač Matko Jelavić (64) u utorak je u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' progovorio o svom zdravstvenom stanju nakon srčanog udara koji je doživio prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelavić se u emisiju uključio putem Skypea te pozdravio gledatelje iz Nečujma na Šolti, gdje ima apartman i provodi ljeta. Otkrio je kako nakon dvogodišnje pauze ponovno ima puno zakazanih nastupa.

- Konačno je tome došao kraj. Imam puno planova i događanja, idem u Frankfurt, Kraljevicu... - rekao je Matko, te dodao kako u Hrvatskoj nema sela u kojem nije nastupio.

- I vani sam proputovao puno toga, Australiju dvanaest-trinaest puta, ne znam koliko stotina puta Ameriku i Kanadu - ispričao je. Njegov najveći hit 'Majko stara', kaže, preveli su na niz stranih jezika.

- Ima na talijanskom 'Madre', pa na litvanskom, slovenskom. Rekli su mi da ima još dosta država, ali ne znam ja to naći - kaže Jelavić.

PJEVAČ OTVORIO DUŠU Stavros o vjeri i obiteljskom životu: 'Cijeli život sam nosio križ, mlađi sin mi je bolestan'

Ranije je izjavio kako je zbog srčanog udara 'promijenio ploču', te kaže kako se i dalje pridržava novog načina života.

- Prošle godine su mi vrlo nenadano dijagnosticirali infarkt, nije mi bilo nikakvih pokazatelja da je to to. Kad su mi to rekli, cijeli svijet mi se urušio, prepao sam se, naravno. Promijenio sam prehranu, ponašanje, sad funkcionira sve. Kažu žene, 'Što je muškarac bez stentova?' - našalio se Jelavić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ant2122 21.06.2022.

    Je li se cijepia?

  • Kafana Na Balkanu 21.06.2022.

    Matko legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare