To je to što me zanima!

Matko Knešaurek pridružio se informativnom programu HRT-a: Supruga mi je pronašla posao

U fokusu mi je istraživačko novinarstvo, zanima me i kultura, ali apsolutno se vidim na ekranu, možda čak i u vođenju Dnevnika, istaknuo je
Vidi originalni članak

Matko Knešaurek (37) ove jeseni pridružit će se informativnom timu HRT-a, doznaje Glorija. Glumac, najpoznatiji po ulogama u serijama 'Ruža vjetrova', 'Zora dubrovačka' i 'Zlatni dvori', izvještavat će o društveno-političkim zbivanjima.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Ples u štiklama: Glumac Matko Knešaurek postat će Beyonce
- Supruga Anica mi je, sasvim slučajno, pronašla novi posao. Vidjela je oglas za HRT-ovu audiciju gdje su tražili novinara Informativnog programa. Kako je znala da je novinarstvo moja skrivena strast te da su me osim glume oduvijek zanimali geopolitički odnosi, predložila mi je da se prijavim - rekao je Knešaurek za Gloriju.

Iz znatiželje je, kaže, otišao na audiciju. Trebao je pokazati kako se snalazi u reporterskom javljaju, a pomoglo mu je 17-godišnje iskustvo pred kamerama. Serije i filmovi koje je snimio. Smatra kako je to zasigurno pridonijelo da netko u komisiji odluči dati mu prednost u odnosu na profesionalne novinare.

- Zato se nadam da će moj posao pretežito biti ispred kamera. U fokusu mi je istraživačko novinarstvo, zanima me i kultura, ali apsolutno se vidim na ekranu, možda čak i u vođenju Dnevnika - objasnio je glumac, koji je šest godina sinkronizirao crtiće na HTV-u.

Dodao je kako će uz stalan posao na HRT-u nastaviti glumiti. Trenutačno, kaže, izvodi četiri predstave s Kerekesh teatrom, a u kazalištu Komedija zadržat će status honorarnog glumca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Libinje 24.08.2023.

    Što je novinari . Uporno brišete umjesto da vi postavljate pitanje , zbog čega školovani novinari ne mogu dobiti posao a dobije ga glumac . Kako sada ne stanete u obranu svojih kolega . On bi se malo igrao , jer se to eto njemu sviđa . Možda poželi biti neurokirurg . Eto , sada opet obrišite . Po kojem ono članu zakona brišete ?

  • blatobran555 24.08.2023.

    Cudno, nije se prijavio na mjesto tehnicara, terenskev ekipe

  • Summer1984 24.08.2023.

    Radit ce za 700 eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare