To je to što me zanima!

Matthew Perry dan prije smrti viđen s nepoznatom brinetom: Glumac je bio dobro raspoložen

Perry i prijateljica bili su na ručku, a glumac je bio odlično raspoložen. Gosti koji su u isto vrijeme bili u tom restoranu su rekli kako je dvojac ručao više od sat i pol
Vidi originalni članak

Glumac Matthew Perry preminuo je u subotu u 55. godini. Dan prije smrti viđen je u društvu nepoznate brinete u Los Angelesu, a TMZ je prvi objavio njihove fotografiju.

'HVALA ZA SMIJEH' Nakon njihove smrti 'Prijatelji' nisu više isti: Prije Chandlera je preminuo i Gunther, ali i drugi...

Perry i prijateljica bili su na ručku, a kako piše strani medij, glumac je bio odlično raspoložen. Gosti koji su u isto vrijeme bili u tom restoranu su rekli kako je dvojac ručao više od sat i pol, a onda su zajedno i napustili restoran. Ispričali su i da je Matthew ignorirao svoju hranu jer se uživio u razgovor.

Ranije su izvori za TMZ ispričali da je Perry bio sretniji nego inače u posljednje vrijeme te da se spremao za povratak na posao.

Podsjetimo, glumca su pronašli mrtvog u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu. Uzrok smrti još uvijek je nepoznat, a sumnja se na srčani udar nakon čega se glumac utopio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mentalist1 01.11.2023.

    Gdje je prica bila u to vrijeme?

  • lanai goga 01.11.2023.

    Dajte covjeku mira barem sada da mu dusa u miru napusti ovaj svijet

  • p189 01.11.2023.

    mozda mu ona bila diler

Komentiraj...
Vidi sve komentare