To je to što me zanima!

Mbappe uživa na Sardiniji s čak dvije ljepotice: Nazdravljale su koktelima dok je on odmarao...

Prvo je snimljen kako izlazi iz privatnog zrakoplova zajedno s prijateljem, a onda se zaputio prema jednom klubu gdje su ga čekale dvije prijateljice. Obje su pokazale vitku figuru
Vidi originalni članak

Napdač PSG-a, Francuski nogometaš Kylian Mbappé (24) uživa na odmoru. Nogometaši broje još sitno do početka priprema, a Francuz je svoj odmor odlučio provesti na Sardiniji. Tamo se nije zaputio sam nego s dvije djevojke.

PARIŽANI ODLUČUJU Real postavio granicu. Veću od ove cifre neće dati za Mbappéa

Prvo je snimljen kako izlazi iz privatnog zrakoplova zajedno s prijateljem, a onda se zaputio prema jednom klubu gdje su ga čekale dvije prijateljice. Obje su pokazale vitku figuru, a jedna je nosila bijeli, a druga zlatni badić. Očevici prenose kako je atmosfera bila jako opuštena i da je ekipa dobro uživala.

Kylian Mbappé prošao je turbulentnu polusezonu u francuskom prvaku. PSG je kaznio Francuza jer je objavio da neće produžiti ugovor s klubom koji mu istječe sljedeće godine, a ne traži ni novi klub. Zbog toga je klub odlučio Mbappéa poslati na treninge u drugu momčad.

Već nekoliko sezona spominje se kako će se Mbappé pridružiti Real Madridu, a ovog ljeta nagađanja postaju sve češća. Pogotovo zbog toga što je Mbappé viđen na jednoj zabavi s igračem Real Madrida Rodrygom

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ksenijast 07.08.2023.

    ...lipotice...a i ne vide se dobro...

  • 07.08.2023.

    A prijateljice je novi naziv za dame sa satnicom 🤣

  • 07.08.2023.

    Vitku?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare