To je to što me zanima!

McGregorov razvod još traje: Nesuglasice oko alimentacije...

Brak im je trajao 22 godine, a Ewan je samoinicijativno odlučio plaćati bivšoj supruzi alimentaciju. No, sada se požalio kako previše novaca izdvaja, a Eve se s time ne slaže
Vidi originalni članak

Glumac Ewan McGregor (47) podnio je zahtjev za razvod braka još u siječnju ove godine, a sud još uvijek nije donio službenu odluku oko alimentacije. Eve Mavrakis (52) i slavni glumac imaju kćeri Claru (22), Jamyan (17), Esther (16) i Anouk (7) za koje on smatra da previše plaća. 

Brak im je trajao 22 godine, a Ewan je samoinicijativno odlučio plaćati bivšoj supruzi alimentaciju. No, sada se požalio kako previše novaca izdvaja. 

S tim se Eve, koja je produkcijska dizajnerica, nimalo ne slaže. Štoviše, misli kako McGregor ne plaća dovoljno za sve potrebe njihove djece.

Također, Eve želi imati isključivo skrbništvo za djecu te da njezin bivši suprug ima samo pravo posjećivanja, dok on inzistira na zajedničkom skrbništvu nad maloljetnim kćerima. 

Glumac se odlučio razvesti u siječnju nakon što je uhvaćen u preljubu s glumicom Mary Elizabeth Winstead (33). Isti potez se odlučila i ona te se razvela od redatelja Rileyja Stearnsa (32) s kojim je bila u braku sedam godina.

Par se zaljubio na setu serije 'Fargo', a nakon prevare su nastavili svoju vezu te žele započeti novi, zajednički život. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Demetra 04.10.2018.

    Jel on plaća alimentaciju bivšoj ženi ili djeci? Razlika je ogromna. Vi ste napisali ženi, u što iskreno sumnjam.

  • serendipity26 04.10.2018.

    Ostavi te nakon 22 godine.. draga moja uzmi mu sve, nek ga druga hrani :).

Komentiraj...
Vidi sve komentare