To je to što me zanima!

Medeni mjesec: William i Kate noćenje plaćaju 370.000 kuna

Par se nalazi na jednom privatnom otočiću u Sejšelima. Vlasnik otoka potvrdio je da je svoje imanje iznajmio britanskoj kraljevskoj obitelji za medeni mjesec
Vidi originalni članak

Iznajmili smo otok britanskoj kraljevskoj obitelji. Princ William i Kate tamo provode medeni mjesec, rekao je vlasnik otoka, njemački biznismen Farhad Vladi, a prenosi RadarOnline.

Kraljevski par pokušao je srezati troškove na samom vjenčanju, ali zato se nisu suzdržavali kad je medeni mjesec u pitanju. William (28) i Kate (29) odmaraju na privatnom otočiću u Sejšelima gdje noćenje stoji nevjerojatnih 370 tisuća kuna na noć.

Par je na medeni mjesec otputovao prošlog četvrtka, a pretpostavlja se da će ostati dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • gitalda 16.05.2011.

    Prestrašno! Razlika je što za svoj godišnji ja radim, ja štedim SVOJ novac, od svoje plaće od koje dio ide za raznu bagru koja lade kojekakve organe (čast iznimkama)...A, od čijih plaća ovi snobovi odvajaju....? Nebi ovoliko trošili da su ih sami zaradili!! Stanje za plakanje!!!!!!!!

  • cuba 16.05.2011.

    ja bi isto da mogu i svatko ko kaže da ne bi LAŽE ko pas

  • mala anja 16.05.2011.

    A niko nije komentarisao koliko je Velika Britanija zaradila na njihovom vjencanju? Neka trose,...niko od vas ne moze reci da nebi isto postupio na njihovom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare