To je to što me zanima!

Megan Fox i Machine Gun Kelly žele pred oltar: 'Bilo je teško, a sada su opet na pravom putu!'

Megan i Kelly zajedno su do 2020. godine, zaručili su se 2022., a par je prekinuo nakon glasina o aferi. Odlučili su poraditi na svojoj vezi, a sada planiraju stati i pred oltar
Vidi originalni članak

Četiri mjeseca otkako su ponovno zajedno, Megan Fox (37) i Machine Gun Kelly (33), ponovno planiraju vjenčanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navodi izvor: 'Oni se nadaju da će postati 'gospodin i gospođa' u bliskoj budućnosti', prenosi Daily Mail.

- Opet su na pravom putu. Imali su toliko uspjeha u zajedničkoj terapiji. Počeli su ponovno vjerovati jedno drugome, a onda su krenuli pričati i o vjenčanju - nadodao je izvor.

Inače, Megan je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je pozirala u oskudnom kupaćem badiću, a komentirao ih je i Kelly, što je bio njegov prvi javni komentar otkako je par ponovno zajedno.

Nakon glasina o njegovoj aferi, glumica je zaintrigirala pratitelje objavom u kojoj je palila pisma u društvu nepoznatog muškarca te napisala: 'Možeš okusiti nepoštivanje, posvuda ti je u dahu', referirajući se na stihove Beyoncéine (41) pjesme iz 2016. godine 'Pray You Catch Me', o aferi njezina supruga Jay Z-ja (53). Potom obrisala i sve zajedničke fotografije. 

GLUMICA U DŽUNGLI Megan Fox pozirala u oskudnom badiću na drvu: Oglasio se njen zaručnik, nedavno su se pomirili

Nakon što je vratila Instagram profil i fotografije, Megan je napisala da u njihovoj vezi nikad nije bilo treće osobe, a par je zatim krenuo na terapije.

- Službeno su se vratili nakon što su prošli kroz težak put u svojoj vezi. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za njih oboje, ali otišli su zajedno da se oporave, i to je djelovalo. Sada se osjećaju povezanije nego ikad - rekao je izvor tad za Daily Mail.

- Megan je iznimno duhovna i vjeruje da je on njezina srodna duša. Nikada nije namjeravala odustati od njih, ali je osjećala da trebaju provesti malo kvalitetnog vremena zajedno - nadodao je tad izvor.

Podsjetimo, Megan i Kelly zajedno su od 2020., a zaručili su se 2022. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ifana 21.07.2023.

    Kakva sretnica 😁😁

  • 0plala 21.07.2023.

    Da machine gun😂.Prije praćka

  • eka mala 21.07.2023.

    A što njemu točno je?Koja je dijagnoza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare