To je to što me zanima!

Megan Fox: 'Stalno plačem zbog djece, oni me uopće ne slušaju'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumica je prošla kroz tešku bitku skrbništva s bivšim suprugom glumcem Austinom Greenom koji ju je optužio da 'ne voli svoju djecu dovoljno'. Austin je zapravo bio ljubomoran na njezinu vezu s mlađim reperom Machine Gun Kellyjem
Vidi originalni članak

Djeca Megan Fox (35) zasjenila su mamu tijekom promocije filma 'Till Death' u emisiji Today. Naime, dok je glumica pokušavala pričati o filmu, njezini sinovi Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (7) i Journey River (4)  'upali' su u intervju, uvlačeći se i izlazeći iz kadra s vrlo malo skrivanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upravo su se probudili. Ovdje je 7:30. Dakle, probudili su se prije nekoliko minuta i jednostavno je to što jest. Ovo je područje dnevne sobe. I svi su sinoć zaspali na kauču, gledajući film. Pa, tek su se probudili - objasnila je Megan.

OMILJENI CELEBRITY PAR Megan Fox i dečka Machine Gun Kellyja 'opkolili' su fanovi prije boksačkog meča: 'Volimo vas!'

Megan se trudila zadržati ozbiljno lice, dok su njezini sinovi, koje dijeli s bivšim Brianom Austinom Greenom (47), nastavili s jutarnjim navikama. - Evo još jednog. Moraš puzati - rekla je Fox dok je Journey trčao pokraj nje. 

- Voljela bih da postoji način, sigurna sam da se mnoge mame tako osjećaju, gdje biste ih mogli, svako malo tijekom dana, vratiti ih u razdoblje kada su imali dvije, tri godine - rekla je glumica o svojoj djeci.

- Teško je gledati kako odrastaju tako brzo. Zapravo se puno borim s tim, stalno plačem zbog toga, jer odrastaju tako brzo- priznala je Fox.

SLAVA IH NIJE SPASILA Megan Fox i Kellyja zaustavila policija jer on nije nosio kacigu

- Moj telefon će mi poslati njihove slike kad su bili mlađi i teško je to gledati. Bolno je nešto voljeti. Ali imam tri dječaka. Oni su urnebesni. Uopće me ne slušaju - priznala je Fox.

- Također se osjećam kao da se, bez obzira koliko ste angažirani ili koliko ste se trudili u to vrijeme, uvijek se osvrćete unatrag i kažete: 'Mogla sam biti prisutnija' ili 'Nadam se da sam bila zahvalna na ovome dok sam bila u tom trenutku, jer taj trenutak više nikad neću dobiti natrag' -  nastavila je Megan pokazujući na svoju djecu u pozadini.

Fox se također otvorila o svojoj vezi s Machine Gun Kellyjem (31).

- Život je samo niz trenutaka... Dakle, zapravo samo pokušavam uživati ​​u ovom trenutku i živjeti u njemu i biti sretna s njim - rekla je Fox.

Par je svoju vezu službeno objavio na Instagramu u srpnju 2020. nakon što se ona pojavila u njegovom glazbenom spotu 'Bloody Valentine'. Prije su se upoznali na snimanju njihovog nadolazećeg kriminalističkog trilera 'Midnight in Switchgrass', koji će premijerno biti prikazan 23. srpnja 2021.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 30.06.2021.

    Ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare