To je to što me zanima!

Megan ne traži alimentaciju, ali se s bivšim suprugom ne može dogovoriti oko datuma prekida

Fox je rekla da su se razišli u studenom 2019., dok je Green naveo ožujak 2020. godine. Megan se, nakon snimanja filma krajem prošle godine, vratila kući i rekla suprugu kako joj je bolje samoj...
Vidi originalni članak

Glumački par Megan Fox (34) i Brian Austin Green (47) poznaju se još od 2004., u braku su bili od 2010. godine, a javnost su iznenadili kad su obznanili da se razvode. Sve dosad nisu se znali nikakvi drugi detalji, no nedavno je u javnost 'procurila' vijest kako je Megan napokon podnijela zahtjev za razvod braka, piše Fox News.

Razlog koji je navela bile su nepomirljive razlike u karakteru. Ono što je iznenadilo javnost je što Megan nije tražila alimentaciju te želi zajedničko skrbništvo nad djecom. Brian se, navodno, složio s Meganinim zahtjevima, jedino želi da pitanje o alimentaciji još rasprave. 

Međutim, par se izgleda ne može dogovoriti kada je došlo do njihovog kraha. Fox je rekla da su se razišli u studenom 2019., dok je Green naveo ožujak 2020. Par se nije odazivao na pozive stranih medija da prokomentiraju različite datume u papirima, no Green je prije nekoliko mjeseci ispričao kako i kada se njihov odnos počeo mijenjati. 

- Oko Noći vještica, Megan je otišla na nekoliko tjedana van države kako bi snimala film. Dok je nije bio, osjetio sam da se udaljavamo jedno od drugoga, što se i obistinilo kada je došla kući - rekao je Green. Megan tada nije bilo pet i pol tjedana kod kuće, to je najduže ikad, kaže Green, što je bila odsutna zbog posla. 

No, ono što je uslijedio iznenadilo je glumca. Fox mu je rekla kako je uživala vrijeme koje je provodila bez njega i da se sama sebi više sviđa takva. 

- Šokirala me. Bio sam ljut zbog toga, ali nisam bio ljut na nju. To nije izbor koji je napravila, to je točno onako kako se osjećala - rekao je Green nakon njihovog prekida. 

U dugogodišnjem braku dobili su troje djece, ali ubrzo su krenule svađe, s tim i mirenja. Megan sada ponosno pozira u javnosti s novim dečkom, mlađahnim reperom Machine Gun Kellyjem. S njim se zbližila na snimanju filma 'Midnight in the Switchgrass'. 

Iako reper nije bio dovoljno hrabar da priđe atraktivnoj glumici, ona je bila uporna. Također, i Brian je krenuo dalje. Paparazzi su ga 'ulovili' u zagrljaju nove djevojke. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare