To je to što me zanima!

Meghan, Bella, Jolie, jeste li to vi? I one imaju svoje dvojnice

Odvjetnica Begoña Villacis privukla je veliku pažnju na sebe otkako su ju počeli uspoređivati s Meghan Markle, a iranskoj glumici Ramani Sayahi gotovo svakodnevno pišu da izgleda poput Angeline Jolie
Vidi originalni članak

Ovih dana u centru pozornosti stranih medija je španjolska političarka i odvjetnica Begoña Villacis (41), ali ne zbog kandidature za gradonačelnicu već zbog izgleda. Naime, Begoñu povezuju s vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle (37) jer jako sliče. 

Begoña ima razvijen modni stil i slično se odjeva kao vojvotkinja. Kad je shvatila da ju uspoređuju s Meghan, Begoña je u tome vidjela samo korist. Sve je više svoj stil približila Meghaninom pa dobila još više medijske pažnje. 

Iako one jako nalikuju jedna drugoj, Angelina Jolie (44) kao da ima sestru blizanku. Iranska glumica Ramana Sayahi ima 375 tisuća pratitelja na Instagramu, a ispod svake fotografije jedan od njih povezuje ju s Jolie. 

Krupne oči, punije usnice, izražena brada... Obje imaju te karakteristike.

- Ti si kopija Angeline Jolie - piše ispod fotografije iranske glumice. 

Ramana ponekad i zbuni pratitelje kojima nije jasna tolika sličnost s holivudskom glumicom. 

- Je li moguće da ste ovoliko slične? - pitali su ju pratitelji. 

Manekenka Bella Hadid (22) pronašla je dvojnicu u celebrity svijetu. Naime, u svibnju prošle godine Bella je upoznala Carlu Bruni (51), kantautoricu i bivšu prvu damu Francuske. Carla tad nije mogla vjerovati koliko slično izgledaju.

- Imam li izgubljenu kći? - napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju s Bellom. Nekoliko mjeseci nakon, Bella je 'zeznula' obožavatelje pa objavila fotografiju Carle iz 1996., a mnogi su pomislili da se radi o mlađahnoj manekenki. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Vidi grba 01.07.2019.

    sve su lijepše od originala!

  • KusNjega 01.07.2019.

    Oriđinali su oriđinali! Najviše dvojnica ima Angelina, mislim da se zbog njenih usana uveo trend povećanja istih!!

  • 30.06.2019.

    Meni cijeli život govore da sam ista Lepa Brena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare