To je to što me zanima!

Meghan briše komentare ispod fotki: Ne možeš podnijeti istinu

Svaki dan čitam komentare na Meghaninom profilu i svakim danom ih ima više koji osuđuju njezin lažan život. Isto tako, svakog dana se ti komentari brišu, primijetili su pratitelji Meghan i Harryja
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) su optužili da briše negativne komentare ispod svojih fotografija na društvenim mrežama, piše Radar Online. Bivša zvijezda 'Suitsa', nakon što je napustila kraljevsku obitelj, na Instagramu objavljuje dobrotvorni sadržaj, koji nije pošteđen komentara koji je vrijeđaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkad su se Meghan i princ Harry (34) odrekli kraljevskih dužnosti, njihove društvene mreže pune su negativnih komentara pratitelja. Čini se kako Meghan ima dovoljno vremena pa ispod humanitarnog sadržaja briše te komentare. 

Posljednja njezina objava bio je video uređivanja Vogue naslovnice, ali ni to se nije svidjelo pratiteljima, koji su primijetili da je na prethodnim fotografijama izbrisala ono što su pisali.

O MENTALNOM ZDRAVLJU Harryju i Meghan priskočit će u pomoć Oprah: Snimaju serijal...

- Svaki dan čitam komentare na Meghaninom profilu i svakim danom ih ima više koji osuđuju njezin lažan život. Isto tako, svakog dana se ti komentari brišu. Meghan, možeš izbrisati negativne komentare, ali ne možeš ukloniti istinski stav koji ljudi imaju prema tebi. Nastavi sve uvjeravati da te vole. Licemjerne je tvoj život - piše u jednom od komentara. 

Tu iznošenje mišljenja pratitelja nije stalo.

HAKIRALI MU STRANICU Došli su kod princa Harryja, a dobili su azijske vruće filmiće

- Trebaš posjetiti psihijatra i prestati se igrati s društvenim mrežama. Ne zaslužuješ više ovaj račun. Napravi vlastiti, promoviraj sebe i zarađuj novac od toga, ne od kraljevske obitelji! Postani financijski neovisna - govorili su joj.

Bilo je i komentatora koji su potvrdili da im je prethodni komentar 'nestao'.

- Da, moj komentar je izbrisan, a jedino sam napisao da je ima loš ukus za uređivanje - napisao je pratitelj, dok je drugi dodao:

MEGHAN I HARRY Prvi put snimljeni nakon afere: Teglili kofere iz običnog aviona

- Kamo su otišli svi negativni komentari s preko 2000 lajkova? Zaista je sramotno dopustiti komentare na fotografijama, a onda brisati svaki komentar koji ti se ne sviđa, a da ne krše ni jednu Instagram politiku. Oni samo održavaju kritike s kojima se trebate suočiti zbog vlastitih postupaka, ali izgleda da se jednostavno ne možete nositi ni s čim što nije ono što vi favorizirate - piše u komentaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.02.2020.

    Bojim se ce Harriju brzo puknuti film, jako brzo ce shvatiti kakva je Megan...imam dojam da je bezosjecajna i totalna manipulatorica. Žao mi ga je....on je lud za njom i lijepo je da voli...ali razocarat ce se. Daj Boze da nisam u pravu.

  • Pero Konta 19.02.2020.

    Pustite ljude da žive šta vam je imaju pravo na samostalni život.

  • mala vatra 19.02.2020.

    Koga vraga ne puste ljude da žive. Nije on kriv što mu je otac najruzniji princ na svijetu,baka sa srcem kamene statue,deda zadrti iskompleksirani fosil,jedino je majka bila svjetla točka u njegovu životu,nažalost prerano su mu je ovi gore navedeni uzeli. A Meghan je zagolicalo što se udaje za princa,ali teret ne može podnijeti. I sad kad pokušavavaju živjeti izvan svega toga mediji ih ne puštaju na miru. Nije dobro ako troše britanski novac ali kad pokušavaju zaraditi svoj kanonada negativnosti i dalje se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare