Obavijesti

Show

Komentari 10

Harryju i Meghan priskočit će u pomoć Oprah: Snimaju serijal...

Harryju i Meghan priskočit će u pomoć Oprah: Snimaju serijal...
8

Cilj serijala je ohrabriti gledatelje da pričaju o mentalnom zdravlju i dobiju savjete kako se nositi s problemima mentalnog zdravlja. Da će sudjelovati u serijalu, princ je otkrio u travnju prošle godine

VIDEO

Princa Harry (35) i njegova supruga Meghan Markle (38) rade na serijalu o mentalnom zdravlju, a iz humanitarne organizacije Combat Stress istaknuli su kako će se serijal vrtjeti oko prinčevih posjeta bolnicama i raznim centrima za liječenje.

POGLEDAJTE VIDEO O MEGHAN I HARRYJU:

Pokretanje videa...

01:02

Navedena organizacija zadužena je za pomoć vojnim veteranima jer se oni često bore s anksioznošću, depresijom i drugim problemima. Osim toga, Combat Stress je potvrdila da će u snimanju serijala sudjelovati i poznata Oprah Winfrey (66). Serijal će se moći pogledati kasnije ove godine.

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

Princ Harry je nedavno govorio o tome kakvih je on problema imao s mentalnim zdravljem. Priznao je da mu je bilo teško nakon majčine smrti pa je išao na toliko potrebna stručna savjetovanja.

Royal visit to Africa - Day Ten

Pokrovitelj ove humanitarne organizacije je princ Charles (71), Harryjev otac. Prošle godine je pokrenuo zakladu At Ease Appeal, čiji je cilj prikupiti 10 milijuna funti kako bi pomogli u financiranju liječenja mentalnog zdravlja.

Meghanin polubrat: Ostao sam bez kuće, skoro sam i prosio...
Meghanin polubrat: Ostao sam bez kuće, skoro sam i prosio...

Buckinghamska palača je odbila komentirati serijal koji stiže na Apple TV. Prošle godine su Meghan i Harry prisustvovali otvaranju humanitarne organizacije za mentalno zdravlje Shout, koju je, između ostalih, podržala i Kraljevska fondacija. Shout nudi tekstualnu podršku 24 sata, 7 dana u tjednu, svima onima koji se bore s mentalnim problemima.

Princ Harry i Meghan su otkrili svoj plan za odvajanje od Kraljevske fondacije i osnovali su svoju fondaciju u lipnju 2019. godine, šest mjeseci prije nego što su odlučili istupiti iz kraljevske obitelji. Da će sudjelovati u serijalu, princ je otkrio u travnju prošle godine. 

Royal wedding

- Dinamični dokumentarac u nekoliko epizoda će se fokusirati na mentalne bolesti i mentalno zdravlje. Cilj mu je inspirirati gledatelje na iskren razgovor o izazovima s kojima se svatko od nas susreće i naučiti, ne samo kako preživjeti, već i napredovati - piše u priopćenju Harryja i Meghan na njihovom Instagram računu.

Cilj serijala je ohrabriti gledatelje da pričaju o mentalnom zdravlju i dobiju savjete kako se nositi s problemima mentalnog zdravlja.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...