Show

Komentari 27

Prvi put snimljeni nakon afere: Teglili kofere iz običnog aviona

Prvi put snimljeni nakon afere: Teglili kofere iz običnog aviona

Kraljevski par sletio je tako u zračnu luku Victoria u Kanadi. Za razliku od dosadašnjih putovanja, par je doputovao komercijalnim letom, sami su nosili prtljagu

Od kad su se odrekli kraljevskih dužnosti, Meghan Markle (38) i suprug, princ Harry (35) izbjegavaju pojavljivanje u javnosti. Par je zajedno proslavio Dan zaljubljenih povodom čega su ih kanadski paparazzi uspjeli fotografirati zajedno prvi put od kad su šokirali svijet svojom objavom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako je Meghan odmah sa sinom Archiejem otputovala u Kanadu, Harry je ostao u Velikoj Britaniji kako bi 'izgladio' odnose s obitelji, a sad se pridružio Meghan. 

Kraljevski par sletio je tako u zračnu luku Victoria u Kanadi. Za razliku od dosadašnjih putovanja, par je doputovao komercijalnim letom, sami su nosili prtljagu, a s njima je bilo osiguranje. Meghan i Harry doputovali su iz SAD-a gdje su odradili nekoliko službenih sastanaka bez Archieja. 

U posjetu Americi, par je skoknuo i do Miamija gdje su bili na večeri s Jennifer Lopez i njezinim zaručnikom Alexom Rodriguezom. 

Meghan je do sad dobila već nekoliko ponuda za posao, a jedna od njih je sudjelovanje u kanadskom reality showu o svom drugom vjenčanju. 

Prema navodima, njezina gostovanja u showu neće biti redovita već povremena. Time Meghan neće zaraditi veću svotu novca. Naime, gostujuća ulogu na kanadskoj TV je četiri tisuće kuna ( oko 588 dolara) dnevno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci