To je to što me zanima!

Meghan dobila posao: Disney ju je angažirao za dokumentarac

Puno prašine podignula je ova objava Disneyja, poglavito zbog snimke koju su britanski mediji u siječnju iskopali, a na kojoj Harry (35) 'žica' posao za nju od šefa Disneyja Boba Igera (68)
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Harry i Meghan žele pomoći: Važno je da smo jedni uz druge

Prije nekoliko mjeseci Meghan Markle (38) pristala je dati glas za Disney, a produkcijska kuća zauzvrat je najavila kako će donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova. Britanski mediji počeli su špekulirati kako je posao propao, a Meghan su zvali i tvorci Simpsona, no onda se Disney ipak oglasio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meghan je postala naratorica u dokumentarnom filmu 'Elephant' koji će se od 3. travnja prikazivati na kanalu Disney+. Svjetski poznati studio je objavio tu vijest na svom službenom Twitter profilu. 

Puno prašine podignula je ova objava Disneyja, poglavito zbog snimke koju su britanski mediji u siječnju iskopali, a na kojoj Harry (35) 'žica' posao za nju od šefa Disneyja Boba Igera (68).

Jedni su oduševljeni i najavljuju kako će film zasigurno gledati s vlastitom djecom, dok oni koji nisu obožavatelji donedavne kraljevske obitelji pišu Disneyju komentare poput 'Začepite uši kad ona počne' ili 'Hvala, ali ne želim sudjelovati u ovome i gledati film'. Prije udaje za princa Harryja Meghan se bavila glumom, a zapaženu ulogu imala je u popularnoj seriji 'Suits'. Zarukama te kasnije brakom s članom kraljevske obitelji odustala je od svoje glumačke karijere kojoj se sada polako vraća.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Meghan zasad neće glumiti, a i teško joj je naći dobru ulogu...' 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • maurelo 26.03.2020.

    Redateljica producentica direktorica sta godd za pornhub

  • 26.03.2020.

    A ja mislio ide ona radit nesto, baustela i to, a ne ova sprdacina.

  • Selo_malo 26.03.2020.

    Pa i nije bila dugo štićenica zavoda za zapošljavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare