To je to što me zanima!

Meghan i Harry gube prijatelje: Nepristojni su na druženjima...

Na takvim večerama supružnici ne mogu sjediti jedno pored drugog za stolom. Dok se drugi parovi drže tog pravila, Meghan uvijek sjedi pored svog supruga. To pravilo postoji kako bi se izbjeglo iskazivanje emocija
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) često krši kraljevska pravila, a upravo zbog toga ju prijatelji princa Harryja (34) nisu prihvatili. Meghan i Harryja, kako prenosi Fox News, pripadnici visokog staleža više ne zovu na glamurozna događanja jer ona ne poštuje pravila za takvim večerama. 

Naime, na takvim večerama supružnici ne mogu sjediti jedno pored drugog za stolom. Dok se drugi parovi drže tog pravila, Meghan uvijek sjedi pored svog supruga. To pravilo postoji kako bi se izbjeglo pretjerano iskazivanje emocija i dodirivanje među supružnicima jer se to u Velikoj Britaniji smatra vrlo nepristojnim. 

Meghan i Harry ne skidaju ruke jedno s drugog ni dok su na javnim događanjima, a čini se da nije ništa drukčije ni na privatnim večerama. 

Ipak, princ William (37) i vojvotkinja Kate Middleton (37) drže se pravila pa rijetko iskazuju nježnosti u javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 13.08.2019.

    Eto na, pocelo je pocelo,..malo po malo ce mu razbucat i familiju i prijatelje,..i sve one koji su mu do jucer bili vazni. Nista neobicno i da se ne vidja i inace,..samo manipulativne osobe znaju kako i zasto.

  • 13.08.2019.

    Mislim da nju boli neka stvar za te snobove, a i njega.

  • jumanjii 13.08.2019.

    Pravila su tu da se krše

Komentiraj...
Vidi sve komentare