To je to što me zanima!

Meghan i Harry imaju slavne prijatelje, ali mnogi od njih privrženiji su kraljevskoj obitelji

Iako je poznato kako je slavni 'odbjegli' par dobar sa mnogim zvijezdama, isto tako se i britanska monarhija može pohvaliti sa poznanstvima. Većina glumaca i pjevača sudjelovala je i na krunjenju Charlesa
Vidi originalni članak

Princ Harry (39) i Meghan Markle (42) mogu se pohvaliti nizom slavnih prijatelja koji ujedno održavaju i bliske veze s ostatkom britanske kraljevske obitelji.

PRATITELJI HVALILI NJEZIN IZGLED Svi žele znati tko je manekenka hrvatskih korijena koja radi za Victoriju Beckham: 'Divan nos!'

Pomirdba princa Harryja i Meghan Markle s članovima kraljevske obitelji zasad nije na vidiku, a sve to prate i njihovi slavni zajednički prijatelji.

Iako bi Meghan i Harry mogli očekivati da neki od njih prekinu svoje veze s britanskom monarhijom, prema pisanju Daily Maila za to postoji mala vjerojatnost.

Jedni od njih su glumac George Clooney (62) i njegova supruga Amal (45) koji su Harryja i Meghan nakon vjenčanja pozvali u svoj dom na jezero Como, ponudivši im i svoj privatni zrakoplov kao prijevozno sredstvo do tamo.

Glumac Idris Elba (51) također je prisustvovao njihovu vjenčanju zajedno sa suprugom Sabrinom, a čak je bio i DJ na prijemu i ispričao je medijima da se Meghan opustila na plesnom podiju dok je on puštao neke pjesme.

PREOKRET PRIČE Glasnogovornik princa: 'Harry i Meghan nisu dobili nikakvu pozivnicu za kraljev rođendan'

Meghan i Harry prijatelje su pronašli i u glumcu Orlandu Bloomu (46) i njegovoj partnerici Katy Perry (39), iako se ona i Meghan isprva baš nisu voljele.

A ono što je zanimljivo, svi ti njihovi prijatelji još uvijek imaju jake veze s ostatkom kraljevske obitelji koje sigurno neće prekinuti.

Katy je tako ranije ove godine nastupila na kraljevoj krunidbi kao članica njegove dobrotvorne organizacije Prince's Trust, a kao prava obožavateljica kralja oglasila se tim povodom na Instagramu kako bi podijelila detalje iza kulisa svog nastupa.

Isto tako se čini da George i Amal nisu zauzeli stranu u kraljevskoj svađi, ali su podržali kralja Charlesa na događaju Prince's Trusta u Londonu u svibnju ove godine. Slično tome, i Idris održava veze s kraljem Charlesom s kojim je snimljen kako sretan razgovara na prijemu za afričke poslovne vođe u Chapel Barracksu u Londonu.

NEMA POMIRDBE Tenzije se nisu smirile: Harry je pozvan na proslavu Charlesovog rođendana, ali ne želi doći...

Uz to se može pohvaliti i da je veleposlanik dobre volje Prince's Trust, Charlesove dobrotvorne organizacije.

Meghan je prijateljicu pronašla i u Victoriji Beckham (49) i to nedugo nakon što se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo i dok je živjela u Frogmore Cottageu. Victoria i njezin suprug David (48), koji je oduvijek bio blizak s Harryjem, ugostili su Meghan u svojoj kući sa šest spavaćih soba na Beverly Hillsu u Los Angelesu prije kraljevskog vjenčanja.

No stvari su među njima postale napete postale slane između Harryja i Meghan i njihovih prijatelja, kad je par posumnjao i optužio Beckhamove da su u javnost pustili njihove privatne priče, a što je Victoria zanijekala, a David se jako naljutio.

- David i Victoria bili su na vjenčanju Meghan i Harryja i bili su velika podrška kada je Meghan stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo. Bilo kakvo pomirenje sada je malo vjerojatno -  izjavio je svojevremeno njima blizak izvor za strane medije.

POGLEDAJTE VIDEO: 'NISAM PLJAČKALA U RODNOJ SRBIJI JER JE SIROMAŠNA'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare