To je to što me zanima!

Meghan i Harry komentirali su kaos u Afganistanu: 'Srca nam se slamaju, nemamo riječi...'

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su zajedničku izjavu vezanu uz stanje u svijetu, skrećući pažnju na Afganistan, Haiti i nove varijacije korona virusa
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) i njegova supruga Meghan Markle (40) javno su komentirali talibansko preuzimanje Afganistana, humanitarnu krizu u Haitiju i nastavak pandemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svijet je trenutačno iznimno krhak - započeo je par na na stranici svoje Archewell zaklade.

OPET NAPADA KĆER Otac Meghan Markle: 'Lagala je o nadbiskupu! Pa kako netko može lagati o nadbiskupu?!'

- Dok osjećamo slojeve boli zbog situacije u Afganistanu, nemamo riječi. Dok gledamo kako humanitarna kriza u Haitiju, koju je pogoršao prošlotjedni potres, raste, srca su nam slomljena. Dok svjedočimo nastavak globalne zdravstvene krize, koju otežavaju novi sojevi i konstantne dezinformacije, bojimo se - napisali su Meghan i Harry.

Dodali su kako ne misle da su 'ljudi stvoreni da žive u patnji' ali da se 'navikavamo prihvatiti ju'. Zatim su pozvali sve koji mogu da podrže organizacije koje mogu pomoći u svim navedenim situacijama.

- Također potičemo ljude na pozicijama globalnog utjecaja da ubrzaju humanitarne pregovore koji su najavljeni za ovu jesen, kao što su Opća skupština UN-a i Summit G20 - napisali su vojvoda i vojvotkinja.

- Kad bilo koja osoba ili zajednica pati, dio svakoga od nas pati s njima, shvaćamo li mi to ili ne - piše u izjavi.

- Odluke koje sada donesemo kao međunarodna zajednica, kako bismo ublažili patnju onih koje poznamo i onih koje možda nikada nećemo sresti, bit će ono što će dokazati našu humanost - zaključili su Harry i Meghan.

Osim putem Archewell zaklade, princ Harry izrazio je svoju osudu u vezi talibanske vladavine i kao pokrovitelj zaklade Invictus Games, koju je osnovao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • misko2k 18.08.2021.

    Njima se na slama srce kad se sjete 15.08. kad su ostali bez svoje največe kolonije i robova! Do 1947 godine je bilo legalno da britanac posjeduje indijskog roba!

  • barica_30 18.08.2021.

    Srca im se slamaju... Iz milijunske vile s pogledom na ocean.

  • 18.08.2021.

    Da, bas😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare