To je to što me zanima!

Meghan i Harry obilježili Noć vještica, a Britanci ih napali

Kraljevski par obilježio je Halloween s njihove turneje po Novom Zelandu, na kojoj su okruženi maskiranim likovima. Dolaskom Meghan, sad i kraljevska obitelj obilježava Noć vještica, no neki se ne mire s time
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) i princ Harry (35) među mnogobrojnim su poznatim osobama koje su obilježile Noć vještica, ali u njihovom slučaju velikom broju njihovih pratitelja to se nije svidjelo. Smatraju kako Meghan sve više svojim američkim običajima uništava tradiciju kraljevske obitelji. 

- Siguran i zabavan Halloween od naše obitelji (i naše male bundevice) vašima! - napisali su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uz fotografiju, referirajući se i na sina Archieja.

ISKRENO PRIZNALA Meghan: 'Teško je biti majka dok si pod povećalom javnosti'

Kraljevski par obilježio je Noć vještica fotografijom s njihove turneje po Novom Zelandu, na kojoj su okruženi maskiranim likovima. Dolaskom Meghan, sad i kraljevska obitelj obilježava Halloween, no neki se ne mire s time. 

- Američke običaje ostavite za vašu privatnost ili Halloween slavite u SAD-u. Meghan ne poštuje našu tradiciju i ova obitelj tone sve dublje pod njezinim utjecajem - samo je jedan od zabrinutih komentara koje Britancu ostavljaju paru na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tusampjeseice 01.11.2019.

    cek, to sto se ona udala u Britaniju odmah znaci da se mora odreci svojih obicaja?ma kak da nebi. nije ni cudo sto zele od tamo otic.

  • 01.11.2019.

    u americi je to najpopularniji praznik uz božić

  • 01.11.2019.

    Nije kraljevski obicaj nosit maramu pa kad dodjes u arapske zemlje stavis.. ponasas se onako kako domacin se ponasa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare