To je to što me zanima!

Meghan i Harry su razbjesnili Britance: 'Mogli su pričekati...'

Par je objavio detalje svoje nove neprofitne organizacije nazvane Archewell, u trenucima dok je britanski premijer na intenzivnoj njezi zaražen korona virusom, a cijeli svijet okovan pandemijom
Vidi originalni članak

Njihove obaveze i pogodnosti koje su imali kao dio kraljevske obitelji tek su prestale, a Meghan (38) i Harry (35) odmah su razbjesnili veliki broj Britanaca, koji su im zamjerili 'grozan tajming'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je predstavio detalje svoje nove neprofitne organizacije nazvane Archewell, koja će zamijeniti njihov dosadašnji kraljevski brend Sussex Royal, čije ime više ne smiju koristiti. To su učinili tek nakon što je objavljeno da je britanski premijer Boris Johnson (55) završio na intenzivnoj njezi zbog korona virusa, što mnogim Harryjevim sunarodnjacima nije najbolje 'sjelo'. 

- Ovo je najgori mogući trenutak koji su mogli odabrati. Da sam na njihovom mjestu, povukao bih se sve dok situacija s korona virusom ne smiri. Ljudi diljem svijeta trenutačno brinu oko pandemije. Namjera im je sigurno bila dobra, ali to se tako ne radi - izjavio je Phil Dampier, kraljevski biograf, za Daily Mail. 

S ovim mišljenjem slažu se i velik broj komentatora na društvenim mrežama, koje je potez iziritirao. Pisali su kako su Harry i Meghan toliko odvojeni od svijeta i realnosti da uopće nemaju takta ni razumijevanja za situaciju u kojoj se nalazi Johnson, ali i svi ostali. 

Inače, vojvode od Sussexa navodno su zabrinute jer im biznis nije krenuo kako su očekivali. A samo financiranje osiguranja, koje su rekli da će sami platiti, je oko 35 milijuna kuna na godinu.

TO NITKO NIJE OČEKIVAO Rodni list Archieja otkrio je pravu Meghaninu titulu i ime

Prenijeli su te riječi engleski mediji iz izvora bliskog paru. Oni od početka travnja nisu dio kraljevske obitelji. Sve su isplanirali, ali prvu 'pljusku' dala im je kraljica Elizabeta II. (93), koja im nije dopustila da koriste brend 'Sussex Royal', a već su na pripremu raznih 'drangulija' s tim potrošili stotine tisuća kuna.

Krenuli su onda u novu akciju, ali ona je sada malo usporena. Jest, oni su iz obitelji otišli s otprilike 300 milijuna kuna na računu, ali s njihovim stilom života, to se brzo istopi. Živjet će na relaciji Kanada - Los Angeles, a i te ih rezidencije skupo koštaju.

Osiguranje su obavezni imati, a to su pripadnici elitne postrojbe, bivši SAS-ovci, a jedan po danu zarađuje više od tri tisuće kuna. Ima ih nekoliko i tako cijelu godinu.

- Uživali su i nisu zarađivali godinama, a troškovi su bili podmireni. Neće im biti lako - procjena je Omida Scobieja, stručnjaka za kraljevsku obitelj.

Naravno, neće oni propasti, navodno će priskočiti princ Charles (71) lovom s privatnog računa.    

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • listovača 09.04.2020.

    Njih prozivaju a jedva su dočekali da s maknu iz kraljevske obitelji. To su isti ono licemjeri koji su navijali da im se oduzme titula.Obitelj koja živi na staroj "slavi" i grbači britanskog naroda nema apsolutno nikakvo pravo nekome popovati!Uostalom gotovo i nemaju političkog utjecaja osim protokolarnog.

  • lika60 09.04.2020.

    Koja glupost, ne smiju ni jesti dok Johnson ne ozdravi, a taj isti premijer se šepurio poput Trumpa na COVID-19 i nadolazeću pandemiju, ja odobravam ljudima da žive i bore se za svoju egzistenciju, živit i radit se mora.

  • 08.04.2020.

    Svaka cast Harry i Meghan. A Englezi brinu o uhljebima, kraljevskoj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare