Obavijesti

Show

Komentari 4

Meghan i Harry su razbjesnili Britance: 'Mogli su pričekati...'

Meghan i Harry su razbjesnili Britance: 'Mogli su pričekati...'
6

Par je objavio detalje svoje nove neprofitne organizacije nazvane Archewell, u trenucima dok je britanski premijer na intenzivnoj njezi zaražen korona virusom, a cijeli svijet okovan pandemijom

VIDEO

Njihove obaveze i pogodnosti koje su imali kao dio kraljevske obitelji tek su prestale, a Meghan (38) i Harry (35) odmah su razbjesnili veliki broj Britanaca, koji su im zamjerili 'grozan tajming'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Par je predstavio detalje svoje nove neprofitne organizacije nazvane Archewell, koja će zamijeniti njihov dosadašnji kraljevski brend Sussex Royal, čije ime više ne smiju koristiti. To su učinili tek nakon što je objavljeno da je britanski premijer Boris Johnson (55) završio na intenzivnoj njezi zbog korona virusa, što mnogim Harryjevim sunarodnjacima nije najbolje 'sjelo'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Members Of The Royal Family Attend The Commonwealth Service At Westminster Abbey

- Ovo je najgori mogući trenutak koji su mogli odabrati. Da sam na njihovom mjestu, povukao bih se sve dok situacija s korona virusom ne smiri. Ljudi diljem svijeta trenutačno brinu oko pandemije. Namjera im je sigurno bila dobra, ali to se tako ne radi - izjavio je Phil Dampier, kraljevski biograf, za Daily Mail. 

S ovim mišljenjem slažu se i velik broj komentatora na društvenim mrežama, koje je potez iziritirao. Pisali su kako su Harry i Meghan toliko odvojeni od svijeta i realnosti da uopće nemaju takta ni razumijevanja za situaciju u kojoj se nalazi Johnson, ali i svi ostali. 

Royal visit at  Canada House

Inače, vojvode od Sussexa navodno su zabrinute jer im biznis nije krenuo kako su očekivali. A samo financiranje osiguranja, koje su rekli da će sami platiti, je oko 35 milijuna kuna na godinu.

Rodni list Archieja otkrio je pravu Meghaninu titulu i ime
Rodni list Archieja otkrio je pravu Meghaninu titulu i ime

Prenijeli su te riječi engleski mediji iz izvora bliskog paru. Oni od početka travnja nisu dio kraljevske obitelji. Sve su isplanirali, ali prvu 'pljusku' dala im je kraljica Elizabeta II. (93), koja im nije dopustila da koriste brend 'Sussex Royal', a već su na pripremu raznih 'drangulija' s tim potrošili stotine tisuća kuna.

Royal visit to Africa - Day Ten

Krenuli su onda u novu akciju, ali ona je sada malo usporena. Jest, oni su iz obitelji otišli s otprilike 300 milijuna kuna na računu, ali s njihovim stilom života, to se brzo istopi. Živjet će na relaciji Kanada - Los Angeles, a i te ih rezidencije skupo koštaju.

The Duke and Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund Awards

Osiguranje su obavezni imati, a to su pripadnici elitne postrojbe, bivši SAS-ovci, a jedan po danu zarađuje više od tri tisuće kuna. Ima ih nekoliko i tako cijelu godinu.

Duke and Duchess of Sussex statement

- Uživali su i nisu zarađivali godinama, a troškovi su bili podmireni. Neće im biti lako - procjena je Omida Scobieja, stručnjaka za kraljevsku obitelj.

Royal British Legion Festival of Remembrance 2019

Naravno, neće oni propasti, navodno će priskočiti princ Charles (71) lovom s privatnog računa.    

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama