To je to što me zanima!

Meghan i Harry 'tjeraju' fanove sa svoje web stranice: Ovdje ste već 20 minuta, napravite pauzu

Zaklada Archewell sada je opisana kao 'globalna neprofitna organizacija koja se temelji na utjecaju i koja suosjećanje provodi na djelu; fokusirana je na podizanje i ujedinjavanje zajednica lokalno i globalno; online i offline'
Vidi originalni članak

Meghan Markle (40) i princ Harry (37) upozoravaju posjetitelje svoje web stranice 'Archewell' da naprave pauzu od ekrana ako na njoj provedu više od 20 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stranica koja obožavateljima nudi vijesti o djelovanju Sussexovih, predstavlja automatsku poruku koja se pojavljuje 20 minuta nakon ulaska posjetitelja.

ZARAĐUJU SVAKIM KORAKOM Meghan i Harry dokumentiraju boravak u New Yorku za Netflix

- Volimo vas imati ovdje, ali mi vodimo računa o vremenu pred ekranom. Zašto ne napravite pauzu? Bit ćemo ovdje - stoji u poruci.

Poruka je u skladu s jednim od Archewellovih partnera, 'Centrom za humanu tehnologiju', koji savjetuje isključivanje mrežnih obavijesti, uklanjanje 'otrovnih' aplikacija i praćenje nečijeg vremena na ekranu radi promjene navika.

Web stranica imala još jednu izmjenu ranije ovog mjeseca, kada se činilo da je ažurirala svoju izjavu o misiji.

'GLOBAL CITIZEN LIVE' Publiku u New Yorku oduševile J.Lo, Lizzo i Billie Eilish, Meghan i princ Harry pričali o cijepljenju

Zaklada Archewell sada je opisana kao 'globalna neprofitna organizacija koja se temelji na utjecaju i koja suosjećanje provodi na djelu; podizanje i ujedinjavanje zajednica lokalno i globalno; online i offline. 

Par je privatnim zrakoplovom doputovao u subotu u Santa Barbaru u Kaliforniji gdje su se ponovno okupili sa svojom djecom Archiejem i Lilibet nakon trodnevne turneje po New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • melir 28.09.2021.

    Kak su oni jos uvijek princ i vojvotkinja kad su se odlucili na odlazak iz Firme i vise ne rade za istu? Samim time bi i te tzv. titule trebali izgubiti. Oni bi titule ali bez obaveza koje one nose, pa bi na osnovu istih htjeli zaradjivati a pljuju po njegovoj familiji. Njih dvoje bi bili i posteni i j....i a to ne ide zajedno

  • 28.09.2021.

    Kuruzni i kmica spašavaju svijet

Komentiraj...
Vidi sve komentare