To je to što me zanima!

Meghan i princ Harry na spoju: Proslavili su šest mjeseci braka

Za ovu prigodu Meghan je obukla kombinaciju marke Safiyaa. Crnu dugačku suknju, koja košta gotovo 5 tisuća kuna, upotpunila je majicom od 7,5 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Već je prošlo pola godine otkako su vojvotkinja Meghan Markle (37) i princ Harry (34) rekli sudbonosno 'da'. Jučer su proslavili šest mjeseci braka, a par je odlučio taj dan provesti nasamo, dok su se navečer uputili na glazbeni festival Royal Variety Performance u Londonu.

Ovo je prvi put da se Meghan pojavila na ovom događaju, dok je princ Harry bio jednom 2015. Tada su pjevali Lady GaGa (32) i Elton John (71). 

Na festivali ove godine nastupili su Take That, George Ezra (25), Clean Bandit, The Tina Turner Musical, Andrea (60) i Matteo Bocelli (21), a program je vodio Greg Davies (50).

Meghan i Harry su upoznali neke od izvođača, a tijekom razgovora s njima vojvotkinja se držala za trbuščić kojeg je sada nemoguće sakriti. Trebala bi roditi krajem ožujka ili početkom travnja. 

Za ovu prigodu Meghan je obukla kombinaciju marke Safiyaa. Crnu dugačku suknju, koja košta gotovo 5 tisuća kuna, upotpunila je majicom od 7,5 tisuća kuna. 

Mlada obožavateljica Darcie-Rae Moyse (7) pozdravila je Meghan i pružila joj buket cvijeća. 

Meghan Markle mora sudjelovati u bizarnim običajima kraljevske obitelji: Vagat će se prije i poslije blagdanske večere?!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 20.11.2018.

    bravo

  • NivesG 20.11.2018.

    Važno da je nevina ušla u brak....

  • antikomunist70 20.11.2018.

    Paraziti!!!🤨🤨

Komentiraj...
Vidi sve komentare