To je to što me zanima!

Meghan i Priyanka Chopra više nisu bliske? 'Ona čeka ispriku'

Nekada bliske prijateljice navodno više nisu u dobrim odnosima, a Indijka vojvotkinji od Sussexa ne može oprostiti što nije nazočila njezinoj svadbi s deset godina mlađim pjevačem, Nickom Jonasom (26)
Vidi originalni članak

Nakon što se glumica i bivša missica Priyanka Chopra (36) nije pojavila na baby showeru kojeg je Meghan Markle (37) nedavno imala sa svojim prijateljicama u New Yorku počele su curiti informacije kako nekad bliske prijateljice više nisu u dobrim odnosima, a Indijka vojvotkinji od Sussexa ne može oprostiti što nije nazočila njezinoj svadbi s deset godina mlađim pjevačem, Nickom Jonasom (26). 

ŠUŠKA SE Meghan prijateljicama otkrila spol bebe? 'Očekuje se dječak'

Par nije dugo čekao nakon zaruka pa su se vjenčali u Indiji, u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru, početkom prosinca prošle godine, a Meghan nije bila tamo. Kako Priyanka smatra da je barem jednako velika popularna ličnost, ako ne i globalno poznatija od nekadašnje glumačke kolegice Markle, tako joj se taj izostanak navodno nije nimalo dopao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo zbog toga, Chopra se nije pojavila na Meghaninom baby showeru, a od vojvotkinje očekuje i ispriku, ispričao je medijima izvor blizak Priyanki. Indijska zvijezda u Meghaninom potezu vidi nepoštivanje nje i njihovog prijateljstva, pogotovo s obzirom na to da se ona pojavila na Meghaninom velikom danu - kraljevskom vjenčanju. 

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvzmir 05.03.2019.

    Priyanka svakako veća zvijezda. Za ovu nisam ni čuo dok se nije udala za ovog.

  • creepylighthouse 02.03.2019.

    nisu vise priye hahhaha :)))

  • Demetra 02.03.2019.

    Pa Pryanka svakako jest veća zvijezda. Za Megan do Suits nitko nije niti čuo, a da se nije udala za Harrya, ostala bi glumica u B serijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare