To je to što me zanima!

Meghan izazvala bijes fanova: 'Ti ne znaš nositi svoje dijete'

U posljednje vrijeme celebrity majkama nije nimalo jednostavno, a svaki njihov korak često prate često docirajući komentari pratitelja na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) dvomjesečnog sinčića Archieja povela je u javnu šetnju, kako bi pogledali humanitarni polo meč na kojem je zaigrao i princ Harry (34), a fotografije uslikane tom prilikom jako su naljutile Meghanine kritičarke. 

'Ajme, pa ona ne zna ni držati vlastito dijete u naručju kako treba', 'Dijete će ti ispasti' i 'Sramota da još nisi naučila osnove', samo su neki od napada na Meghan nakon što su fotografije izašle u javnost. 

MIJENJA PRAVILA KRALJEVA Zarađivat će sa strane: Meghan postaje kolumnistica za Vogue?

U posljednje vrijeme celebrity majkama nije nimalo jednostavno, a svaki njihov korak često prate često docirajući komentari pratitelja na društvenim mrežama koji kao da jedva čekaju vidjeti pogrešan korak. 

Inače, ovo je Archieju bio prvi izlazak u javnost nakon krštenja u subotu, a Meghan nije skidala osmijeh s lica dok ga je držala. Vojvotkinja od Sussexa došla je s Kate Middleton (37) i djecom gledati prinčeve Harryja i Williama (37). 

William i Harry su igrali jedno protiv drugog na utakmici upriličenoj u čast bivšem čelniku nogometnog kluba Leicester Cityja Khunu Vichaiju Srivaddhanaprabhau, koji je krajem prošle godine stradao u padu helikoptera. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 13.07.2019.

    stalno je prate novinari

  • 13.07.2019.

    Realno da nema priglupih medija koji su objavili ovu vijest ali i onih tko ju dalje šire, bio bi uskraćen za ovu vrijednu informaciju kojoj je valjda temelj bio da je par osoba išlo pametovati preko foruma.eto sada mediji dobili novu vijest a određeni dio ljudi može na tu temu izbaciti svoje frustracije

  • tanja92 13.07.2019.

    Skroz je žena-majka zaboravila na svoje 1.dite koje je ostavila u Americi! Užasna osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare