To je to što me zanima!

Meghan iznenadila dolaskom: Skrivala je trbuh nakon poroda

Novopečena mama, za prvo neslužbeno pojavljivanje nakon osam tjedana od rođenja sinčića Archieja, odlučila se za jednostavnu crnu haljinu iznad koljena koju je upotpunila pojasom u boji zlata
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37), iznenadila je bejzbol navijače svojim nenajavljenim dolaskom na MLB utakmici koja se održala u Londonu, piše portal People

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, njezin suprug, princ Harry (34) bio je najavljeni gost za događaj dok je bivša glumica došla kao nenajavljena pratnja i oduševila okupljene drugim pojavljivanjem u javnosti nakon porođaja. 

Novopečena mama, za prvo neslužbeno pojavljivanje nakon osam tjedana od rođenja sinčića Archieja, odlučila se za jednostavnu crnu haljinu iznad koljena koju je upotpunila pojasom u boji zlata.

Vidno raspoložena Meghan nije skrivala osmijeh s lica, a kratka haljina dodatno je naglasila njezinu vitku liniju samo dva mjeseca nakon porođaja. 

ZA ARCHIEJA SAMO NAJBOLJE 'Dadilja nije normalna. Meghan je sve otjerala, a ona želi raditi'

Iako kraljevski par nije poveo malenog nasljednika, članovi momčadi koje su danas igrale utakmicu, dvomjesečnom su Archieju poklonili odgovarajuće klupske dresove što je posebno razveselilo vojvodu od Sussexa.

Meghan se prvi put nakon porođaja pojavila u javnosti na proslavi kraljičinog rođendana početkom lipnja ove godine, samo mjesec dana nakon što je na svijet stigao maleni nasljednik.  

Kraljevski par ove će jeseni  prvi puta kao tročlana obitelj otići na odmor. Naime, najavili su kako idu u obilazak Južne Afrike. Ured za vanjske poslove Commonwealtha zatražio je od njih posjet Južnoj Africi, Malaviju i Angoli. Također će obaviti kratki radni posjet Bocvani na putu prema drugim zemljama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • AmbrozStubički 30.06.2019.

    Englezi i kraljevska obitelj, opljačkali i još uvijek pljačkaju cijeli svijet.

  • zinky 30.06.2019.

    Gdje je tu pojas u boji zlata??

  • KusNjega 30.06.2019.

    Slatka je i spontana, drugi to pripisuju glumi. A ja vidim puno topliju osobu od ostalih na dvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare