Obavijesti

Show

Komentari 20

'Dadilja nije normalna. Meghan je sve otjerala, a ona želi raditi'

'Dadilja nije normalna. Meghan je sve otjerala, a ona želi raditi'
11

Ako se ispostavi da je kvalitetna i osoba od povjerenja, slijedi joj veliki uspjeh u karijeri. Naime, Meghan i Harry najavili su turneju po južnoj Africi ove jeseni. Povest će i Archieja, a s njima ide i dadilja

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37) prije gotovo dva mjeseca postala je majka dječaka kojem su dali ime Archie. Otkako se u svibnju 2018. udala za princa Harryja (34) potjerala je nekoliko asistentica, ali jedna dadilja se ipak okuražila i poslala molbu za posao. 

- Izbor dadilja kod nas je vrlo profesionalan i to je velika odluka, koja je, doduše, odluka roditelja djeteta. Oni izabiru samo ono što smatraju ispravnim - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Meghan Markle pozvat će oca i sestru da dođu posjetiti bebu...
Meghan Markle pozvat će oca i sestru da dođu posjetiti bebu...

U studenom prošle godine otkaz je dala Samantha Cohen (50), osoba koja je uživala povjerenje kraljice Elizabete II. punih 17 godina. U šest mjeseci skupa Meghan i Samantha prošle su ubrzani tečaj kako bi se što bolje snalazila u svakodnevnim obvezama, događajima te u protokolu, koji kao dio kraljevske obitelji mora poštovati. Izgleda da je s kraljicom mogla izaći na kraj, ali ne i s nemilosrdnom Meghan pa je zato dala otkaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vojvotkinja od Sussexa najurila je i svoju asistenticu Melissu Touabti (39), koja joj je bila desna ruka oko organizacije njena vjenčanja. 

- Imala je veliku ulogu u kraljevskom vjenčanju. Pomagala je Meghan u svemu i nedostajat će nam - rekao je član osoblja za britanske medije.

Trooping the Colour

Situacija se ni tu ne smiruje. Osobna asistentica Amy Pickerell koja je radila za Meghan godinu dana, dala je otkaz u ožujku. 

- Sad već svi znaju da je s Meghan užasno surađivati. Čudi me što se itko javio za čuvanje malenog Archieja. Ta dadilja nije baš normalna. Svi odlaze, a ona dolazi - napisali su fanovi na društvenim mrežama. Ipak, novopečeni roditelji bezbrižnije spavaju jer njihovo 'klupko sreće', kako ga je Harry nazvao, čuva dadilja. Ta ga je dadilja, rodom Britanka, isprva čuvala samo noću. 

Royal baby

- Harry i Meghan ne žele žuriti ili riskirati pa donijeti krivu odluku. To je osobna stvar i sve se može promijeniti jer ovisi o potrebama bebe i roditelja - kaže izvor blizak kraljevskom paru. Osim toga, istaknuli su i kako nije zaposlena za stalno u Frogmore Cottageu, gdje žive Meghan i Harry te kako ne radi vikende. 

Royal baby

Čuva malenog, mijenja pelene, smiruje plač dudama i bočicama mlijeka... Kao da sve to nije dovoljno, Meghan joj je natrpala još posla. Od dadilje se očekuje i da pomaže roditeljima, a zlobnici su na društvenim mrežama pisali kako to zasigurno znači da im kuha, čisti, pere veš, pegla... Bilo kako bilo, ako se ispostavi da je kvalitetna i osoba od povjerenja, slijedi joj veliki uspjeh u karijeri. Naime, Meghan i Harry najavili su turneju po južnoj Africi ove jeseni. Povest će i Archieja, a s njima ide i dadilja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'