To je to što me zanima!

Meghan je potresena: Najbolja prijateljica joj mora u izolaciju

Jessica za sada ne pokazuje nikakve simptome, ali u samoizolaciji mora biti jer se druži sa Sophijom, suprugom kanadskog premijera Justina Trudeaua
Vidi originalni članak

Najbolja prijateljica Meghan Markle (38), Jessica Mulroney dočekala je 40. rođendan u izolaciji zbog pandemije korona virus. U subotu je trebala proslaviti rođendan u krugu prijatelja, ali se zbog sprječavanja širenja virusa odlučila na samoizolaciju. 

S više od 380 tisuća pratitelja podijelila je kako neće dopustiti da joj pandemija pokvari njezin dan. Otkrila je kako nije ljuta zbog te činjenice, ali da se stoga drži pravila. Meghan je potresena zbog cijele situacije. 

Jessica za sada ne pokazuje nikakve simptome, ali u samoizolaciji mora biti jer se druži sa Sophijom, suprugom kanadskog premijera Justina Trudeaua. 

Podsjetimo, Sophie Gregoire-Trudeau pozitivna je na korona virus. Vratila se u srijedu s poslovnog puta iz Velike Britanije i počela pokazivati određene simptome zaraženosti korona virusa zbog čega je zbog predostrožnosti sa suprugom stavljena u izolaciju. 

Inače, Sophie je angažirala Jessicu kao osobnu stilisticu, a kako prenose strani mediji, često su bile u kontaktu. 

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DAMIRA KEDŽE #zajedno24sata:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zoom1310 17.03.2020.

    Jesus.... mislim da je to kraj naše civilizacije 😱

  • 17.03.2020.

    cisto sumnjam da Meghan ima suosjecanja osim prema sebi

  • 17.03.2020.

    Anoreksija je ovoj veći problem od korone

Komentiraj...
Vidi sve komentare