To je to što me zanima!

Meghan je zlostavljala princezu Charlotte, Williamovu kćer?

Dugo se šuška da je Meghan rasplakala Kate zbog neprihvatljive duljine haljine za djeveruše koju je princeza Charlotte trebala nositi tijekom njenog vjenčanja s princem Harryjem
Vidi originalni članak

U posljednjoj knjizi britanskog novinara Toma Bowera, 'Revenge', Meghan Markle (40) je opisana kroz najgore moguće priče svojih bivših kolega, a prema njima vojvotkinja se navodno okomila i na princezu Charlotte (7).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meghan je navodno prigovorila princezi Charlotte, koja je tada imala tri godine, da je debela, zbog čega je njezina majka Kate Middleton (40) briznula u plač na probi haljina za djeveruše.

Dugo se šuška da je Meghan rasplakala Kate zbog neprihvatljive duljine haljine za djeveruše koju je princeza Charlotte trebala nositi tijekom njenog vjenčanja s princem Harryjem (38), što nije bilo u skladu s kraljevskim protokolom. Kate je očito zamolila Meghan da dopusti trogodišnjakinji da nosi tajice uz već neprikladne cipele za koje se bojala da će izazvati žuljeve, ali bezuspješno.

Bowerova nova knjiga potvrđuje izvorne tvrdnje da je Meghan dovela Kate do suza zbog duljine poruba princeze Charlotte.

Na Twitteru su aktivni hashtagovi #MeghanMarkleExposed i #MeghanMarkleBulliedCharlotte, pod njima su napisane tisuće objava, a Twitter su preplavile i fotografije dijelova knjige koja bi vojvotkinju mogla koštati imidža.

NOVE OPTUŽBE Camilla rasistički komentirala sina princa Harryja? 'Zamislite da ima crvenu afro frizuru!'

Nakon što je više izvora iz palače prenijelo tu informaciju u medije, Meghan je okrenula cijelu priču kada je u svom intervjuu za Oprah izjavila da je Kate zapravo rasplakala nju tijekom nesuglasice.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Orfej 31.07.2022.

    Svaka cast Meghan i Harry. Odrekli su se kraljevskih privilegija.

  • vava5 29.07.2022.

    Meghan je divna,pametna žena.Kako vas nije sram blatit ju izmišljotinama.

  • Alter ego 29.07.2022.

    Zapravo ne ne čudi. Ti woke kvazi liberali stalno iznova mi potvrđuju vlastito licemjerje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare