To je to što me zanima!

Meghan Markle iznenadila sexy izdanjem na crvenom tepihu

Haljinu brenda Carolina Herrera, isključivo za Meghan, dizajnirao je njihov kreativni direktor Wes Gordon, a ona ju je uparila s cipelama Giuseppea Zanottija koje koštaju 350 dolara, odnosno oko 2300 kuna
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (40) i princ Harry (37) prisustvovali su eventu organiziranom povodom Dana veterana u SAD-u, a izgled bivše glumice na crvenom tepihu iznenadio je mnoge. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za ovu priliku Meghan se odlučila na raskošnu crvenu haljinu s dubokim dekolteom i visokim izrezom. Seksi haljinom s otvorenim leđima vojvotkinja je zasigurno privukla pažnju na eventu. 

Naime, haljina je brenda Carolina Herrera, a isključivo za Meghan dizajnirao ju je njihov kreativni direktor Wes Gordon. Vojvotkinja je haljinu uparila s cipelama Giuseppea Zanottija koje koštaju 350 dolara, odnosno oko 2300 kuna.

Princ Harry u crnom odijelu s bijelom košuljom ostao je gotovo ne primijećen pokraj seksepilne supruge. 

PREKIPJELO MU JE Princ Harry se javno obrušio na britanske medije: Izraz 'Megxit' potiče mržnju prema mojoj ženi!

Podsjetimo, putem videa na panelu pod nazivom "The Internet Lie Machine", koji je organizirao američki časopis za tehnologiju i kulturu "Wired", princ Harry nedavno se dotaknuo teme o internet mržnji i načinu na koji je to usmjereno prema njegovoj ženi.

- Možda ljudi to znaju, a možda i ne znaju, ali izraz Megxit je bio ili jest mizogini izraz, a stvorio ga je trol, pojačan od strane kraljevskih dopisnika, i rastao je i rastao i prerastao do mainstream medija - rekao je Harry. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • little John 11.11.2021.

    Prekrasan par lijepa haljina, a odijelo još ljepše.

  • Opaka Salpa 11.11.2021.

    ono kad se dobro udaš...

  • Cirenac 11.11.2021.

    Ta haljina nevalja ni pol čipke vode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare