To je to što me zanima!

Meghan Markle opet provocira kraljicu: Pojavila se u minici...

Smiješno je što se Meghan ponašala i izgledala profinjenije prije nego se udala za princa Harryja. Ne pripada među kraljevsku obitelj, jeftino izgleda, komentirali su fanovi kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Princ Harry (33) i Meghan Markle (37) sudjelovali su u humanitarnom događanju na londonskom West Endu gdje su gledali mjuzikl 'Hamilton'. Par je prisustvovao u prikupljanju sredstava za udrugu Sentebale koju je Harry osnovao 2006., a ona se brine o dobrobiti djece i mladih ljudi iz Lesota i Botswane koji su oboljeli od HIV-a. 

Meghan je iznenadila javnost odabirom odjeće pojavivši se u crnoj haljini iznad koljena, a britanski mediji su se raspisali o njezinom ignoriranju pravila odijevanja. Istaknuli su da kraljica Elizabeta II. (92) sigurno neće biti sretna kada vidi minicu vojvotkinje od Sussexa. Meghan su kritizirali i obožavatelji. 

- Mislila sam da kraljica preferira haljine ispod koljena. Smiješno je što se Meghan ponašala i izgledala profinjenije prije nego se udala za princa Harryja. Ne pripada među kraljevsku obitelj, jeftino izgleda - komentirali su fanovi kraljevske obitelji. No bilo je i onih koji su stali na stranu Meghan, koja je odjenula haljinu kanadske modne kuće Judith and Charles te imala punđu. 

- Bravo, prodrmala si malo kraljevsku obitelj. Kate Middleton je puno puta nosila haljinu iznad koljena, pa njoj nitko nije prigovarao - istaknuli su. Princ je poštovao pravila odijevanja i pojavio se u smokingu, a on i Meghan su cijelu večer bili nasmijani i razgovarali s ostalim uzvanicima na humanitarnoj večeri. 

VIDI OVO! KVIZ: Koji ste član kraljevske obitelji?

https://nestali.24sata.hr/

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • papi765 30.08.2018.

    Prvo su mi njih dvoje bili naporni sa forsiranjem u javnosti, ali Megan mi je svakim clankom sve draža jer se ne drzi protokola i krsi pravila, svoja je i ne mjenja se zbog nikog 😁

  • 30.08.2018.

    a ne bi da je obukla dopičnjak. Meni je osobno puno draža Kate, al pustite ženu na miru. Ti fanovi nemaju pametnijeg posla.

  • merida_1 30.08.2018.

    Kakve loše noge i sva rašćupana,samo sramoti dvor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare