To je to što me zanima!

Meghan Markle oprostila se od princa Philipa vijencem i rukom pisanom porukom

Meghanin liječnik savjetovao ju je da ne leti gotovo 12 sati od kuće u Sussexu iz Kalifornije do Engleske i zbog toga nije dobila medicinsku dozvolu za ulazak u avion
Vidi originalni članak

Prošlih dana bilo je nejasno hoće li se i trudna Meghan Markle, koja bi trebala roditi drugo dijete početkom ljeta, pridružiti princu Harryju na sprovodu princa Philipa. Rastužilo ju je kada je saznala kako to ipak neće biti moguće.

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Harry u Londonu, Meghan morala ostati u Americi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije mogla biti na sahrani, sprovod princa Philipa pratila je uživo iz Los Angelesa uz sina Archieja. Od vojvode se pozdravila na poseban način.

JESU LI SVE IZGLADILI? Braća se pomirila? Princ William i princ Harry razgovarali nakon dugo vremena poslije sprovoda
Poslala je tako u dvorac Windsor vijenac pun cvijeća iz Philipove voljene, rodne Grčke uz plavi kotrljan koji predstavlja Kraljevsku mornaricu čiji je član Philip bio još od 1939. kad je napunio 18 godina. U vijenac nije zaboravila dodati niti ruže koje cvatu u lipnju. Njima je htjela odati počast prinčevom rođendanu. 

Zatražila je i da se u vijencu ostavi njezina rukom pisana oproštajna poruka čiji sadržaj javnosti nije poznat, izvijestio je BBC. 
Vijenac je izradila poznata britanska cvjećarka Willow Crossley koja je radila i aranžmane za vjenčanje Harryja i Meghan.

OBITELJ SE DANAS OPRAŠTA Detalji sprovoda princa Philipa: Prisustvovat će 30 ljudi, kraljica razdvojila Williama i Harryja...

Princ Harry, boravio je u svom bivšem domu Frogmore Cottage od kada je sletio u Veliku Britaniju.

Prije same sahrane kontaktirao je članove kraljevske obitelji kako bi sahrana prošla što mirnije, bez nepotrebnih nesuglasica, pišu britanski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vonchy_1 17.04.2021.

    Meni se čini da je ona jako loša osoba. Iskoristit će mulca i dati petama vjetra

  • Suncokretic 17.04.2021.

    E Harry, Harry, mislim da si shvatio vec sto si ucinio, ali sada si u raljama ove ...

  • grmalj020 17.04.2021.

    Nije doktor zabranio Megan put u UK nego kraljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare