Show

Komentari 12

Meghan Markle oprostila se od princa Philipa vijencem i rukom pisanom porukom

Meghan Markle oprostila se od princa Philipa vijencem i rukom pisanom porukom

Meghanin liječnik savjetovao ju je da ne leti gotovo 12 sati od kuće u Sussexu iz Kalifornije do Engleske i zbog toga nije dobila medicinsku dozvolu za ulazak u avion

Prošlih dana bilo je nejasno hoće li se i trudna Meghan Markle, koja bi trebala roditi drugo dijete početkom ljeta, pridružiti princu Harryju na sprovodu princa Philipa. Rastužilo ju je kada je saznala kako to ipak neće biti moguće.

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Harry u Londonu, Meghan morala ostati u AmericiIako nije mogla biti na sahrani, sprovod princa Philipa pratila je uživo iz Los Angelesa uz sina Archieja. Od vojvode se pozdravila na poseban način.


Poslala je tako u dvorac Windsor vijenac pun cvijeća iz Philipove voljene, rodne Grčke uz plavi kotrljan koji predstavlja Kraljevsku mornaricu čiji je član Philip bio još od 1939. kad je napunio 18 godina. U vijenac nije zaboravila dodati niti ruže koje cvatu u lipnju. Njima je htjela odati počast prinčevom rođendanu. 

Zatražila je i da se u vijencu ostavi njezina rukom pisana oproštajna poruka čiji sadržaj javnosti nije poznat, izvijestio je BBC. 
Vijenac je izradila poznata britanska cvjećarka Willow Crossley koja je radila i aranžmane za vjenčanje Harryja i Meghan.

Princ Harry, boravio je u svom bivšem domu Frogmore Cottage od kada je sletio u Veliku Britaniju.

Prije same sahrane kontaktirao je članove kraljevske obitelji kako bi sahrana prošla što mirnije, bez nepotrebnih nesuglasica, pišu britanski mediji.

Najčitaniji članci