To je to što me zanima!

Meghan Markle zablistala na proslavi kraljičina rođendana

Vojvotkinja od Sussexa se provezla sa suprugom u kočiji, a za tu je prigodu odabrala odjevnu kombinaciju u nježno ružičastim tonovima koji je upotpunila elegantnim šeširom
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta II. i službeno je proslavila 92. rođendan na tradicionalnoj paradi, a prvi se put na jednom godišnjem kraljevskom događanju pojavila i vojvotkinja od Sussexa, supruga princa Harryja (33), bivša glumica Meghan Markle (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvotkinja od Sussexa se provezla sa suprugom u kočiji, a za tu je prigodu odabrala odjevnu kombinaciju u nježno ružičastim tonovima koji je upotpunila elegantnim šeširom.

ŽELE LICE KAO ONA Novi trend: Tetoviraju pjegice da bi izgledali poput Meghan

Isto tako, zajedno s ostalim članovima kraljevske obitelji pojavila se na balkonu Buckinghamske palače gdje su zajedno pogledali završnicu događaja.

Inače, više od tisuću vojnika sudjelovalo je na paradi 'Trooping the Colour' kojom se obilježava službeni rođendan britanske kraljice. Parada je prvi put održana u 18. stoljeću.

'TROOPING THE COLOUR' Sve je spremno za ceremoniju: Kraljica slavi 'drugi' rođendan

Elizabeta rođendan slavi dvaput, prvi put u travnju, kada je i rođena, no prema starom običaju službena se proslava rođendana britanskih vladara održava druge subote u lipnju. U travnju se proslava obično održava u krugu obitelji, dok je lipanjska proslava vrlo svečana i raskošna.

Kraljica je na paradu stigla u kočiji, a svečanost je okupila gotovo cijelu britansku kraljevsku obitelj te velik broj gledatelja. Izostao je samo princ Filip, kraljičin suprug koji je prošle godine umirovljen.

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bijesna baba 10.06.2018.

    Da mozda Megan blista ali ima dva velika gafa. Prvo boja haljine, uobicajeno je da sve dame nose plavo, a drugo gola ramena takodjer nisu pozeljna.

  • arwenn 09.06.2018.

    Pa meni je blista ! Meni je slađa Kata :)

  • marci2812 09.06.2018.

    Parada kica i hostaplerstva, Kreni 5 minuta dalje od palace, vidjet ces englesku bijedu - hledano Hrvatsku, mozemo sloodno rec da nam je lijepo i da pretjerujemo, Cesto sam u Engleskoj, pa obicni ljudi citav zivot zive u jednoj sobi, iznajmljenoj, a uz orosjecnu placumozete bit sigurni da nikada necete zivjet u svojoj nekretnini, No, uz vezi mladih, snaha . ne tako davno, SUN ih j nazvao da su iskljucivo tu samo radi razmnozavanja, sto je i istina, Sramota i jad,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare