To je to što me zanima!

Meghan objavila nove fotke na Instagramu: 'Zasjenit će Kate'

I dok se princ Harry oglasio na njihovom službenom Instagram profilu 'sussexroyal' već ranije kako bi najavio šeste Invictus igre, Meghan se sada također preko tog profila odlučila javiti...
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) se sa suprugom Harryjem (35) odrekla kraljevskih dužnosti te šokirala ostatak obitelji i javnosti. Svijet i dalje bruji o tome, no ovaj skandal očito nije dovoljan za vojvotkinju od Sussexa koja nastavlja 'provocirati' na društvenim mrežama.

I dok se princ Harry oglasio na njihovom službenom kraljevskom Instagram profilu 'sussexroyal' već ranije kako bi najavio svoje šeste Invictus igre, Meghan se također preko tog profila odlučila javiti milijunima obožavatelja i to vrlo proračunato, barem tako tvrde stručnjaci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša glumica podijelila je nekoliko fotografija obilaska londonskog skloništa za životinje Mayhew koje je posjetila ranije ovog mjeseca, prije nego je izazvala burne reakcije napuštanjem pozicije iz kraljevske obitelji.

Ništa ne bi bilo sporno da fotografije brižne Meghan nisu osvanule na društvenim mrežama nakon što je vojvotkinja Kate Middleton (38) krenula na 24-satnu turneju po zemlji.

VODITELJ I BIVŠI BATLER Svađa u emisiji: 'Meghan je bila svjesna u što se točno upušta'

Obzirom na priče koje kruže već mjesecima kako se ove dvije dame ne mogu smisliti, mnogi vjeruju kako je Meghan i ovo sve pomno isplanirala daleko od dvora, baš kao što je objavila onako važnu vijest za monarhiju na 38. rođendan vojvotkinje od Cambridgea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Alma13 23.01.2020.

    Sva je isplanirana....bljak

  • 23.01.2020.

    teško da Kate može zasjeniti.

  • 23.01.2020.

    Je...a vas Elizabeta ,Hari itd.Bavite se najprljavijom institucijom u povjesti covjecanstzva!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare