Show

Komentari 0

Svađa u emisiji: 'Meghan je bila svjesna u što se točno upušta'

Svađa u emisiji: 'Meghan je bila svjesna u što se točno upušta'

Meghan je bila toliko sretna kada se udala za princa Harryja i nije bila svjesna s čime se sve treba suočiti. rekao je bivši batler u emisiji 'Dobro jutro, Britanija'

Svijet ne prestaje brujiti o odlasku princa Harryja (35) i Meghan Markle (38). Brojni obožavatelji nestrpljivo čekaju svaki novi detalj iz života trenutno najpoznatijeg para, a društvene mreže zatrpane su komentarima.

Svakodnevno se javljaju i brojni prijatelji koji diskutiraju o posljednjem potezu bračnog para. Među njima je i bivši batler pokojne princeze Diane. 

- Meghan je bila toliko sretna kada se udala za princa Harryja i nije bila svjesna s čime se sve treba suočiti - rekao je bivši batler u emisiji 'Dobro jutro, Britanija'. 

Dodao je i to kako nitko ne može razumjeti taj čudan svijet, ali i kako princ Harry ne može napraviti ništa značajno za kraljevstvo s obzirom da je tek šesti po redu u 'borbi' za krunu. Kako kaže, nema tu mjesta za njih te smatra da se istinski raduju budućnosti. 

Voditelj je komentirao kako njih dvoje ne žele raditi dosadne stvari kakve su namijenjene starijim članovima kraljevske obitelji. 

- Javnost teško može shvatiti kako izgleda život u palači. Ne udaješ se za jednu osobu već za cijelu obitelj. Meghan to nije znala - otkrio je batler. U jednom trenutku došlo je i do rasprave s obzirom na to da se voditelj nije slagao s njegovom izjavom.

 

- Ma dajte, molim vas, stanite. Ona je 35-godišnja razvedena holivudska glumica. Znala je dobro u što se točno upušta - odbrusio je britanski voditelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci