To je to što me zanima!

Meghan posjećuje organizacije, Harry ne komunicira ni sa kim

Na društvenim su mrežama objavljene nove fotografije Vojvotkinje koja je posjetila organizaciju. Raspravljala je o pravdi za žene i pravima starosjedioca
Vidi originalni članak

Nakon što su princ Harry (35) i Vojvotkinja od Sussexa (38) Meghan Markle objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, Meghan je otišla u Kanadu. Tamo je najprije posjetila  ženski krizni centar 'Downtown Eastside', a potom i žensku dobrotvornu organizaciju 'Justice For Girls', piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim su mrežama objavljene nove fotografije Vojvotkinje koja je posjetila organizaciju. Raspravljala je o pravdi za žene i pravima starosjedioca. Prema web stranici organizacije, priča se kako su za žene jako bitne klimatske promjene, jer naročito pogađaju njih. Dodaju kako ugrožavaju život i kulturna prava djevojaka, a dobrotvorna organizacija organizira zaustavljanje daljnje uporabe i razvoja fosilnih goriva. 

- Vojvotkinja je sve olakšala i 90 minuta vodila raspravu o našem radu i pravima djevojčica koje žive u siromaštvu. Bila nam je čast što ju je zanimao posao koji obavljamo - rekla je direktorica organizacije Zoe Craig-Sparrow.

POSJETILA ŽENSKI CENTAR Meghan 'blista' u Kanadi, ispija čaj, a Archieja nitko nije vidio

Dok Meghan posjećuje dobrotvorne organizacije, Harry je još u Velikoj Britaniji. Njegovi su prijatelji iskazali zabrinutost za njega. Rekli su kako je prekinuo kontakt s njima dok je Meghan još bila trudna, tvrdi kraljevski izvor. Međutim, smatraju kako je još uvijek u kontaktu samo s Charliejem van Straubenzeejem, kumom njegova sina Archieja.

Jedan od prijatelja dodao je kako je njihova odluka da odustanu od kraljevskih dužnosti postala neizbježna jer su se osjećali sve više opterećenima, a između ostalog, vršio se pritisak na Meghan, koja je bila na meti brojnih kritika.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • narf 16.01.2020.

    Jedino je njoj uspjelo od princa napraviti žabu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare