Show

Komentari 20

Meghan 'blista' u Kanadi, ispija čaj, a Archieja nitko nije vidio

Meghan 'blista' u Kanadi, ispija čaj, a Archieja nitko nije vidio

Posjetila je ženski krizni centar 'Downtown Eastside' u Vancouveru te je ispijala čaj s ženama, a kako pišu britanski mediji, 'blistala' je od sreće. Kasnije su je fotografi 'uhvatili' kako se ukrcava u avion s Vancouvera

Nakon što su princ Harry (35) i Vojvotkinja od Sussexa (38) Meghan Markle objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, članovi obitelji ne kriju vidno loše raspoloženje zbog skandala koji su im priredili. Za razliku od njih, Meghan u Kanadi ne skida osmijeh s lica. Jučer su je prvi put vidjeli u javnosti nakon što su obznanili odlazak, piše Metro

POGLEDAJTE VIDEO:

Posjetila je ženski krizni centar 'Downtown Eastside' u Vancouveru te je ispijala čaj s ženama, a kako pišu britanski mediji, 'blistala' je od sreće. Kasnije su je fotografi 'uhvatili' kako se ukrcava u avion s Vancouvera. 

- Pogledajte s kim smo danas pili čaj! Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle posjetila nas je kako bismo razgovarali o pitanjima koja se tiču žena u zajednici - stoji u objavi fotografije koju je centar objavio na Facebook stranici. Inače, dobrotvorni centar djeluje kao siguran prostor za žene i njihovu djecu na području centra grada, koji su doživjeli nasilje, bore se s ovisnošću, siromaštvom i beskućništvom. 

Vojvotkinja je za tu prigodu odjenula krem majicu i crne hlače, a kada je silazila s aviona nosila je maslinasto zeleni kaput koji joj je prekrio dio lica. Meghan se smijala i razgovarala s pripadnicima osiguranja, ali osmomjesečnog sina Archieja nitko nije vidio. Harry je još uvijek u Velikoj Britaniji i odrađuje još uvijek postojeće kraljevske dužnosti. 

Bivša holivudska glumica otišla je u Kanadu sa sinom i pripadnicima njezina osiguranja nakon što su procurile vijesti kako se ona i Harry namjeravaju povući kao 'stariji članovi' obitelji. Kraljica Elizabeta (93) u ponedjeljak je organizirala sastanak te je paru dala blagoslov i odredila 'prijelazno razdoblje' dok se svi detalji ne izglade.

- Danas je moja obitelj imala vrlo konstruktivne rasprave o budućnosti mog unuka i njegove obitelji. Moja obitelj i ja u potpunosti podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju za stvaranjem novog života kao mlade obitelji. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske obitelji, poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao obitelj, a da pri tome ostanu cijenjeni dio kraljevske obitelji - stoji u službenoj objavi britanske kraljice.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci