Show

Komentari 1

Meghan posjećuje organizacije, Harry ne komunicira ni sa kim

Meghan posjećuje organizacije, Harry ne komunicira ni sa kim

Na društvenim su mrežama objavljene nove fotografije Vojvotkinje koja je posjetila organizaciju. Raspravljala je o pravdi za žene i pravima starosjedioca

Nakon što su princ Harry (35) i Vojvotkinja od Sussexa (38) Meghan Markle objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, Meghan je otišla u Kanadu. Tamo je najprije posjetila  ženski krizni centar 'Downtown Eastside', a potom i žensku dobrotvornu organizaciju 'Justice For Girls', piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim su mrežama objavljene nove fotografije Vojvotkinje koja je posjetila organizaciju. Raspravljala je o pravdi za žene i pravima starosjedioca. Prema web stranici organizacije, priča se kako su za žene jako bitne klimatske promjene, jer naročito pogađaju njih. Dodaju kako ugrožavaju život i kulturna prava djevojaka, a dobrotvorna organizacija organizira zaustavljanje daljnje uporabe i razvoja fosilnih goriva. 

- Vojvotkinja je sve olakšala i 90 minuta vodila raspravu o našem radu i pravima djevojčica koje žive u siromaštvu. Bila nam je čast što ju je zanimao posao koji obavljamo - rekla je direktorica organizacije Zoe Craig-Sparrow.

Dok Meghan posjećuje dobrotvorne organizacije, Harry je još u Velikoj Britaniji. Njegovi su prijatelji iskazali zabrinutost za njega. Rekli su kako je prekinuo kontakt s njima dok je Meghan još bila trudna, tvrdi kraljevski izvor. Međutim, smatraju kako je još uvijek u kontaktu samo s Charliejem van Straubenzeejem, kumom njegova sina Archieja.

Jedan od prijatelja dodao je kako je njihova odluka da odustanu od kraljevskih dužnosti postala neizbježna jer su se osjećali sve više opterećenima, a između ostalog, vršio se pritisak na Meghan, koja je bila na meti brojnih kritika.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci