To je to što me zanima!

Meghan protiv kraljice: Koristit će brend unatoč njenoj zabrani

Nakon dugotrajnih razgovora s Buckinghamskom palačom, kraljica i visoki dužnosnici presudili su da par ne može upotrijebiti riječ 'kraljevski' u nazivu brenda
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) navodno je prijateljima rekla da ne postoji ništa što bi zakonski spriječilo nju i princa Harryja (35) da koriste njihov brend Sussex Royal unatoč zabrani kraljice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa riskiraju zatvaranje brenda na koji su potrošili desetke tisuća funti na web stranicu i zaštitni logo zbog korištenje riječi 'kraljevski' u njegovom nazivu. 

Nakon dugotrajnih razgovora s Buckinghamskom palačom, kraljica i visoki dužnosnici presudili su da par ne može upotrijebiti riječ 'kraljevski' u nazivu brenda jer su se odrekli kraljevskih dužnosti kako bi započeli novi život u Kanadi.

O MENTALNOM ZDRAVLJU Harryju i Meghan priskočit će u pomoć Oprah: Snimaju serijal...

No, prema prijateljima, Meghan vjeruje da nema zakonske zabrane nakon stupanja Megxita na snagu 31. ožujka. 

- Meghan je izjavila da je globalni projekti na kojima rade govore sami za sebe te da su to ime odabrali kako bi zaštitili kraljevsku titulu, a ne da od tog profitiraju. Bez obzira na ime brenda, Harry i Archie imaju kraljevsku krv i nitko im to ne može oduzeti - izjavio je izvor blizak kraljevskom paru. 

NE PODNOSI KRITIKE Meghan briše komentare ispod fotki: Ne možeš podnijeti istinu

Kraljica je jasno dala do znanja da ne prihvaća da Meghan i Harry profitiraju od svog kraljevskog položaja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • spring10 21.02.2020.

    Naši mediji malo neprecizno pišu: o ovome je odlučivala Vlada UK na osnovu važećih zakona, a ne sama kraljica. Osim toga Meghan se udala za Harryja iz ljubavi i nije nikad ni željela titulu. Zapravo ona nije ni znala da postoji kraljevska obitelj, nije vrag da joj sad ne vjerujete.

  • Churko 21.02.2020.

    Megan je KUJETINA koju treba nahraniti sa misomorom, a nakon sto kisomor odradi svoj posao zakopati je u stajski dzubar da prestane smrditi.

  • 21.02.2020.

    Kraljica jos mlada

Komentiraj...
Vidi sve komentare