To je to što me zanima!

Meghan su okrivili za Serenin poraz: 'Prestani ići na mečeve'

Meghan, volim te puno. Zaista. Ali jesi li ti urok? Jer si puno puta svjedočila Sereninom porazu s tribina, pisali su joj. Meghan je bila i na Sereninom meču na Wimbledonu kad je izgubila od Angelique Kerber
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) dobra je prijateljica s tenisačicom Serenom Williams (37). Čak je ostavila supruga, princa Harryja (34) i sina Archieja u kraljevstvu te bez njih otputovala u Ameriku kako bi u subotu podržala tenisačicu. Meghan se nije nadala da će poslije Sereninog poraza ona biti proglašena glavnim krivcem izgubljenog meča. 

Nakon poraza fanovi tenisačice Serene Williams 'opleli' su po Meghan, prenosi Daily Mail

- Draga Meghan, molim te, prestani ići na Serenine finalne mečeve. Nosiš joj nesreću - napisali su gledatelji meča. 

Putem društvenih mreža mnogi su se upitali nosi li Meghan stvarno lošu sreću.

- Meghan, volim te puno. Zaista. Ali jesi li ti urok? Jer si puno puta svjedočila Sereninom porazu s tribina - pisali su. Inače, Meghan je bila i na Sereninom meču na Wimbledonu kad je također izgubila od Angelique Kerber (31). 

Meghan je na tribinama društvo pravio Serenin suprug Alexis Ohanian (36) i članovi obitelji. Pridružila im se i rednica Voguea Anna Wintour (69). Kanađanka Bianca Andreescu (19) šokirala je Serenu i svijet pobijedivši 6-3, 7-5.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Fjaka111 08.09.2019.

    Čini mi se da je Meghan kriva za sve loše sto se događa u VB

  • dottie 08.09.2019.

    Ovo je veca glupost nego ono da Ramsey golovima ubija poznate osobe, Andreescu ju je razbila i da odigraju jos 12 mečeva za redom sve bi ih Andreescu dobila sa 2:0.

  • burky1990 08.09.2019.

    Ma još jedan odličan članak. Ma svaka vam čast. Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare